Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Volgers van Monica Geuze vermoeden dat zij Rijk Hofman heeft ‘ingeruild’ voor deze YouTuber

Monica Geuze zit alweer een tijdje in haar single-era. Er gaan dan ook al langer geruchten rond dat Monica en Rijk Hofman aan het daten zijn en monica gaf laatst zelfs toe dat ze het wel erg gezellig heeft met Rijk, toch benadrukte zij ook dat ze géén relatie hebben. Afgelopen tijd wordt Monica ineens wel heel vaak met een andere content creator gespot.

Volgers vermoeden dan ook dat er wat speelt tussen de twee…

Monica Geuze en Rijk Hofman een setje?

Monica en Rijk zijn de afgelopen tijd meerdere keren samen gespot. Zo zouden ze regelmatig op date zijn geweest en zijn ze zelfs meerdere keren zoenend gezien. Volgens Yvonne Coldewijer is Rijk Hofman ‘s ochtends vroeg ook wel eens bij Monica haar huis gespot.

Er zijn zelfs speculaties dat de twee een romantisch nachtje op de Amstel in een brugwachtershuisje voor Rijk zijn verjaardag hebben doorgebracht. Als je het ons vraagt, wijst dit erop dat de twee het meer dan alleen ‘gezellig’ hebben.

Relatie

Monica bevestigde onlangs ook aan RTL Boulevard dat ze het inderdaad gezellig heeft met Rijk. ”Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik het onder stoelen of banken steken.” Toch had ze op de vraag of zij en Rijk een relatie hebben een duidelijk antwoord. ”Het is geen relatie”, benadrukte ze.

Gespot met een andere BN’er

Hoewel het pas een klein maandje geleden is dat Monica eindelijk toegaf dat zij het gezellig had met Rijk Hofman, lijkt er in de tussentijd toch het een en ander veranderd te zijn. De laatste tijd is het namelijk aardig stil rondom de Monica en Rijk geruchten. Monica wordt namelijk niet meer met Rijk, maar met een andere BN’er gespot. Yvonne Coldewijer haar spionnen hebben het vermoeden dat de vonk is overgeslagen tussen Monica Geuze en YouTuber Stefan de Vries.

Ook deed hij zich voor als ‘de vriend van’ tijdens één van zijn YouTube-video’s. Maar of dit dus echt wat opgewekt heeft.. is nog maar de vraag.

Bevestigen Anna Nooshin en Thijs Boermans hiermee hun relatie? Het lijkt er wel op