Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze vertelt eindelijk iets meer over ‘relatiestatus’ met Rijk Hofman

Monica Geuze is inmiddels al een langere tijd single en zo te zien is zij helemaal in haar party era terecht gekomen en is ze al meerdere malen gespot met Rijk Hofman en zijn ze volgens geruchten zelfs aan het daten. Dat ze misschien toch wel toch wel een kleeeein oogje op elkaar hebben, wordt dan ook niet onder stoelen of banken geschoven. We hoorden Rijk in zijn podcast en in een aflevering van Open Kaart al meerdere keren hints geven over zijn relatiestatus. Nu spreekt ook Monica zich hierover uit.

Monica Geuze en Rijk Hofman

Monica en Rijk zijn de afgelopen tijd meerdere keren samen én zoenend gespot. Op Instagram en TikTok kunnen we zien hoe de twee veel met elkaar optrekken, maar ook de juicekanalen staan gelijk vol als er weer eens een gerucht over de twee boven tafel komt. Want daten Rijk en Monica nou écht? Rijk zelf heeft er al enkele hints over losgelaten. In zijn podcast BROERS liet hij al eerder vallen dat hij op zijn verjaardag een wel heel bijzondere date had. Mocht dit nou net op een plek zijn waar Monica haar ex, Robbert ook vaak mee naar toe nam. Toeval? We don’t think so! 

Niet veel later was Rijk ook te zien in de YouTube-serie Open Kaart, van Robbert Rodenburg. In dit interview konden we zien hoe Rijk met een big smile aan Robbert vertelt dat hij op het moment met iemand aan het daten is. Alle pijlen lijken op Monica te wijzen, maar Rijk houdt verder verstandig zijn mond over de situatie. Wij konden het hier natuurlijk niet bij laten zitten. We zijn dan ook razend benieuwd wat Monica over de ‘relatiestatus’ tussen haar en Rijk te vertellen heeft. Good for us, want zij doet ein-de-lijk een boekje open over de situatie.

”Go with the flow”

Afgelopen weekend reageerde Monica Geuze in een interview met RTL Boulevard dan eindelijk op alle speculaties. Als er wordt gevraagd naar de single lifestyle van Monica, antwoordt zij: ”Ja ik zit in een bepaalde era en I love it. Het is gewoon go with the flow.” Natuurlijk wordt er hierop ingehaakt en vraagt de interviewster naar de ‘relatiestatus’ met Rijk Hofman, die zij niet onder stoelen of banken steekt. ”Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik het onder stoelen of banken steken? Maar ik ben ik, en hij is hij. En iedereen mag zijn wie hij wilt”, vertelt Monica. Op de verlossende vraag of de twee een relatie hebben, laat Monica duidelijk weten dat dit niet het geval is. Maar zijn de twee dan friends with benefits of doen zij het gewoon rustig aan? De tijd zal het leren.

Waarom jij in je twenties nóg een ‘party girl era’ meemaakt