Emma Toussain
Emma Toussain Parfum 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles komt met eigen ‘seks’-parfum

In november 2021 lanceerde pop-icoon Harry Styles een eigen cosmeticamerk genaamd Pleasing. Waar het eerst alleen begon met nagellak, is het merk nu al veel groter met kleding, accessoires, skincare, nóg meer nageldecoratie en nu wordt parfum ook aan ‘t rijtje toegevoegd. Benieuwd tegen welke geurtjes Mr. Styles ‘ja’ zegt? Wij ook wel.

Harry Styles komt met eigen parfum

Alles wat Harry doet verandert in goud en op een of andere manier weet hij altijd de gevoelige snaar te raken. Zijn eigen cosmeticamerk Pleasing brengt in oktobter parfum uit en niet zo maar een lucht.. Vorige maand vertelde Pleasing over de plannen om een “sex-themed” parfum uit te brengen, dat ruikt naar huid-op-huidcontact. Ehhhhh – wat?

Er worden uiteindelijk 3 verschillende geuren uitgebracht, die luisteren naar de namen Closeness, Rivulets, and Bright Hot.. De namen maken ons niet héél veel wijzer, want hoe ruikt closeness?!! En rivulets betekent ‘a small stream of water or another liquid’, dus vocht. Wat hij daarmee bedoelt is de grote vraag..

De luchtjes worden gemaakt in samenwerking met Robertet en ze zullen dus vanaf volgende maand (precieze datum nog niet bekend) te krijgen zijn via de website van Pleasing. Ook zijn er plannen om deze luchtjes bij retailers te verkopen, zodat je het eerst in real life kunt ervaren. Iets wat met parfum altijd wel heel fijn is.

Knuffelen met Harry

Velen van ons zullen de 29-jarige Harry Styles nooit in het echt ontmoeten.. tjsa, wat moet je dan? Nou, dan kan je dan gewoon naar Madame Tussauds, daar heeft hij namelijk een wassen beeld. Hij praat dan wel niet terug, maar je kunt ‘m dan toch even in het echt bewonderen. In Amsterdam, maar ook in andere steden over heel de wereld krijgt de zanger een beeld. Da’s toch leuk! Zouden ze zijn eigen luchtje dan ook opspuiten?

Dit is de reden dat Harry Styles-fans ‘Leave America’ uit het nummer As It Was zo hard meegillen