Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

HBO Max kondigt eerste Nederlandse Max Original-productie aan: Fboy Island

HBO Max heeft vandaag de eerste Nederlandse Max Original aangekondigd. Lisa Loeb zal de Nederlandse versie van de Max Original hit-serie FBoy Island presenteren: FBOY ISLAND NEDERLAND. Een serie reality slash datingshow met F*ck boys in de hoofdrol? Oh-Em-Gee.

FBoy Island komt naar Nederland

Het realityprogramma FBoy Island is bedacht door Elan Gale (van The Bachelor franchise) en volgt drie vrouwen die naar een tropisch eiland afreizen waar zij worden vergezeld door 16 mannen. Acht van deze mannen zijn zelfverklaarde ‘Nice Guys’ en echt op zoek naar liefde. De acht andere mannen zijn echte ‘Fuck Boys’ en strijden voornamelijk om een aanzienlijke geldprijs.

In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBoy Island is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: “kunnen FBoys echt veranderen?” En “eindigen Nice Guys altijd als laatste?”

Bekijk de trailer van de Amerikaanse versie hieronder:

Een groot succes in Amerika

FBoy Island was de meest succesvolle lancering van een HBO Max Original reality-serie sinds de start van het platform. The Washington Post prees de serie met ‘heerlijke twists’. TIME noemde het een ‘meeslepend en slim meesterwerk’. Kortom: een succesformule die ook hopelijk ook goed werkt in andere landen. Gelukkig zijn wij wel fan van een beetje drama-reality dus dat gaat vast helemaal goedkomen.

FBOY ISLAND NEDERLAND wordt gepresenteerd door cabaretier en presentatrice Lisa Loeb: “Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max.”

Het is nog niet bekend wanneer dit programma te zien zal zijn maar we houden jullie zoals altijd op de hoogte.

Fan van Stranger Things? Dit is alles wat we weten over seizoen 4 en jawel.. seizoen 5!