Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fan van Stranger Things? Dit is alles wat we weten over seizoen 4 en jawel.. seizoen 5!

We moeten al twee jaar wachten op het nieuwe seizoen van de hit-serie Stranger Things en het voelt inmiddels als een eeuwigheid. Wanneer kunnen we weer genieten van de avonturen van Eleven en crew?! Gisteravond verschenen er foto’s op de Instagram van het officiële Stranger Things-account mét releasedatum van seizoen vier.

En dat is niet het enige goede nieuws..

Stranger Things seizoen vier is in zicht

Netflix vertelde aan Deadline dat het vierde seizoen zal bestaan uit twee delen: Vol.1 en Vol.2. Het eerste deel zal te zien zijn vanaf 27 mei en het tweede deel komt vijf weken later uit, op 1 juli. De seizoen worden grootser dan ooit: de afleveringen zijn namelijk zó lang dat het seizoen in twee delen uitgebracht moet worden.. en dat vinden wij helemaal niet erg.

Zijn we hier wel klaar voor?!

De bedenkers van de show, The Duffer Brothers, vertellen ons dat de komende afleveringen ‘bigger than ever’ gaan zijn, maar ook ‘the beginning of the end’. Ze laten weten dat ze na zeven jaar Stranger Things naar het einde toe werken. Er komt óók nog een seizoen vijf en dit zal dan meteen de laatste zijn.

De post is binnen 21 uur meer dan 3 miljoen keer geliked en heeft duizenden reacties van enthousiaste fans. “U guys should at least give a heads up next time bc im not PHYSICALLY MENTALLY SPIRITUALLY prepared for this” en iemand anders reageert met: “FINALLY”.

Bekijk alle informatie geschreven door The Duffer Brothers hieronder:

Onze favoriete hoofdrolspelers keren allemaal terug! Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp zijn te zien in de nieuwe reeks. Ook worden er een aantal nieuwe namen toegevoegd aan de cast. Wij kunnen NIET wachten!

Stranger Things cast
(Photo by Dominik Bindl/WireImage)

Fans zijn ervan overtuigd dat dit de releasedatum van Stranger Things seizoen 4 is