Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Films & Series 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer van nieuwe film Hello, Goodbye and Everything in Between en die wil je zien

Toen begin 2021 de derde én laatste film van de ‘To All The Boys’-reeks op Netflix verscheen, was dat helaas het einde van de trilogie. Gelukkig komen de makers van de reeks binnenkort met een nieuwe romantische film genaamd Hello, Goodbye and Everything in Between en die wil je zien! Netflix deelt alvast de trailer en die belooft veel goeds.

Dit is alles wat wij weten over Hello, Goodbye and Everything in Between.

Hello, Goodbye and Everything in Between

De film Hello, Goodbye and Everything in Between gaat over Claire en Aidan die al best lang samen zijn. Ze brachten samen het grootste deel van hun middelbare schooltijd door. Aan het begin van hun relatie spraken ze af dat ze misschien op dat moment wel goed bij elkaar pasten, maar dat ze het sowieso zouden uitmaken zodra ze zouden gaan studeren. Toen ze dat afspraken leek het hun een goed idee, nu het einde in zicht komt beginnen de twijfels echter te komen. Ze besluiten om op een allerlaatste, fantastische date te gaan waarin ze hun hele relatie herbeleven. Zal die date alle twijfels wegnemen? Blijven ze toch samen of gaan ze echt uit elkaar?

Bekijk de trailer van Hello, Goodbye and Everything in Between hieronder:

Wie gaan we terugzien in de film?

Hello, Goodbye, and Everything in Between is een charmante romantische comedy volgens Netflix. De film is gebaseerd op de bestseller van Jennifer E. Smith. Amy Reed verwerkte het boek tot een scenario en de film werd geregisseerd door Michael Lewen. De twee hoofdrollen worden gespeeld door Talia Ryder en Jordan Fisher.

Hello Goodbye And Everything In Between
Netflix

Releasedatum

Vanaf 6 juli is Hello, Goodbye, and Everything in Between te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten! In de tussentijd zijn er gelukkig nog genoeg andere films, series en nieuwe seizoenen die je kan kijken. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje, ook als je geen Netflix hebt!

Lana Condor speelt in nieuwe Netflix serie ‘Boo, Bitch’ en dit is de trailer