Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht verschijnt later op de buis dan normaal

Fans van de goedlopende politieserie serie Flikken Maastricht moeten iets meer geduld hebben dit keer, want het nieuwe seizoen verschijnt iets later dan dat we gewend zijn. Maar geen zorgen, want het zeventiende seizoen komt er echt aan!

We moeten dit keer alleen iets langer wachten..

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht verschijnt later op de buis dan normaal

Normaal gesproken kunnen we al aan het begin van januari genieten van deze spannende politieserie, maar helaas moeten de fans van Flikken Maastricht dit jaar iets langer wachten. De allereerste aflevering van het nieuwe seizoen verschijnt namelijk pas op 17 februari 2023 op de televisie. Vanaf dan kunnen we weer genieten van de avonturen van Eva en Floris én zien we hoe het afloopt met de slechterik van het afgelopen seizoen, Eddie.

Dat het weer een enorm spannend seizoen wordt, dat is een ding wat zeker is. “Zal Eva schieten of is Eddie haar te slim af? Je ziet het op vrijdag 17 februari, dan start het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht!,” laat het programma weten op hun Instagram. Spanneeend!

Nóg meer seizoenen

Er zijn inmiddels al zestien seizoenen van onze favoriete serie Flikken Maastricht, waarbij we elke keer weer kunnen genieten van de rechercheurs Eva van Dongen en haar partner in crime (letterlijk) Floris Wolfs. Ook het zeventiende seizoen komt er dus binnenkort aan, want deze verschijnt op 17 februari 2023 op de buis. Gelukkig hoeven we niet veel langer in spanning te wachten of er ook nog een achtiende seizoen aankomt, want deze is al bevestigd!

AVROTROSkondigde eerder al aan dat er minimaal 18 seizoenen gemaakt zouden worden van deze hitserie. Hopelijk komen er nog véél meer seizoenen, want wij zijn nog lang niet klaar met Flikken Maastricht! Als het aan Angela Schijf ligt, die Eva van Dongen speelt in de serie, komt er sowieso nog een negentiende seizoen. Dit vertelt ze aan RTL Boulevard. Laten we het hopen!

Je kunt seizoen 4 van Love Island Australië nú kijken op Videoland