Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ – dit najaar te zien

Tijdens het extra seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ in het Zuid-Amerikaanse Argentinië, is er in Nederland niet stilgezeten en zijn de opnames van de reguliere serie al een tijd in volle gang. Onder leiding van het vertrouwde gezicht Tijl Beckand voeren de aspirant fotografen de meest uiteenlopende opdrachten uit waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf én elkaar te overtreffen met de meest prachtige foto’s.

Wederom gaan tien bekende Nederlanders de uitdaging aan om te leren fotograferen en daarmee de kijker te verrassen met hét perfecte plaatje. ‘Het Perfecte Plaatje’ is vanaf het najaar te zien bij RTL 4.

Het Perfecte Plaatje

Afgelopen weken konden we zien hoe bekende hobbyfotografen zich rot renden in het prachtige Argentinië, op zoek naar de beste shots. Dat seizoen was een stuk korter dan normaal, ook omdat de afleveringen maar in drie weken zijn opgenomen. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat de deelnemers een aantal maanden weg zijn. In het nieuwe seizoen wordt er veel langer gedaan over de opnames en dat seizoen is dus ook een stuk langer en uitgebreider.

Eén van de favoriete kandidaten uit het seizoen in Argentinië is toch wel Tim den Besten, die het programma helaas net voor de finale moest verlaten.

Wie doen er mee?!

De hobbyfotografen die dit seizoen het beste uit hun camera proberen te halen zijn comedian Najib Amhali, zangeres Trijntje Oosterhuis, presentatrice Geraldine Kemper, fashion- en lifestyledeskundige Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres en actrice Bente Fokkens, programmamaker Filemon Wesselink, documentairemaakster Linda Hakeboom, acteur en zanger Edwin Jonker en actrice en schrijfster Inge Ipenburg. Ook dit seizoen worden de foto’s beoordeeld door vaste juryleden William Rutten en Cynthia Boll.

het perfecte plaatje 2022
William Rutten

‘Het Perfecte Plaatje’ is vanaf najaar 2022 wekelijks te zien bij RTL 4. Kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen te zien is!

Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’