Demi Rutten
Demi Rutten Life 13 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Modellen opgelet: je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Hollands Next Top Model

Altijd al model willen worden, maar geen idee hoe je dat aan moet pakken? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt je nu opgeven voor een nieuw seizoen Hollands Next Top Model. We praten je bij.

Own die catwalk girl!

Opgeven nieuw seizoen Hollands Next Top Model

Elk meisje droomde er weleens van: model worden. Is het jouw ultieme droom om de nieuwe Doutzen Kroes of Loiza Lamers te worden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Videoland kondigde deze week namelijk aan dat er een nieuw seizoen van Hollands Next Top Model. En ja, je kunt je er nu voor opgeven.

Modellen wedstrijd

Voor wie Hollands Next Top Model niet kent (wat onmogelijk is, maar goed), leggen we het even uit. In dit programma ga je de strijd aan met andere bloedmooie mensen om de wedstrijd tot nieuw top model te winnen. Het is een afvalrace, waarbij elke week iemand de wedstrijd moet verlaten. Uiteindelijk kan namelijk maar 1 iemand de titel tot Hollands Next Top Model winnen.

Er zijn al 12 seizoenen geweest van deze jacht naar het nieuwe top model. Onder andere Daphne Deckers en Anna Nooshin hebben de presentatie op zich genomen.

Opgeven

Wil jij je dolgraag opgeven voor HNTM, en voor Anna Nooshin, Kim Feenstra en Nigel Barker staan? Dat kan als je ouder dan 17 bent. Jep, je leest het goed. Dat is de enige vereiste voor deelname aan het programma. Lengte, gewicht en geslacht is dit keer dus geen issue. Hoe tof is dat?!?

Opgeven kan via deze link. Wie weet straal jij binnenkort wel op de catwalk als de nieuwe Doutzen, of look je mee in een Hunkemöller show. Wij zijn nu al fan van je. 😉

Meer Videoland nieuws