Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Aanmelden maar! Je kan je opgeven voor het nieuwe seizoen Married at First Sight

Het past misschien niet helemaal in het rijtje Love Island en Ex on the Beach, maar eerlijk is eerlijk, Married at First Sight is zeker een van onze guilty pleasures. Gepresenteerd door Carlo Boszhard, gaan totaal onbekenden met elkaar trouwen.

Dé kans om eens het hele eisenlijstje te laten varen en de wetenschap zijn gang te laten gaan.

Nieuw seizoen MAFS

Tegenwoordig zijn er heel wat hulpmiddelen die je kan inzetten om de ware liefde te vinden. En nee, dan hebben we het niet over Tinder. Je kan naar de sterren kijken – dit zijn bijvoorbeeld de trouwste partners – óf je opgeven voor een programma.

Love Island is net weer begonnen en al voorzien van kandidaten en voor Temptation Island zoeken ze nog single deelnemers aka verleiders. Maar da’s nog niet alles. Als je namelijk echt op zoek bent naar de liefde van je leven, is Married at First Sight misschien wel hét geschikte programma.

Married at First Sight: Blind date 2.0

We hoeven het je vast niet uit te leggen, maar het concept van het programma is als volgt: wetenschappers bekijken op basis van een aantal aspecten (waaronder interesses en seksuele voorkeuren) wie je ideale partner is. Ideaal voor mensen met een nogal ingewikkeld eisenlijstje – en nou niet doen alsof je dat niet hebt, je bent immers nog single.

Ben jij al lange tijd single? Dan lijd jij waarschijnlijk aan Sarmassophobia

Nieuw team

Wat anders is dan vorige seizoenen, is het team van wetenschappers. Die ziet er namelijk iets anders uit! De wetenschappers die over psychologie en matchmaking gaan, hebben we nog niet eerder gezien. Dat belooft wat!

In onderstaand filmpje laat Carlo in ieder geval weten dat de matches weer helemaal centraal staan en ze goed hun best zullen doen aan de hand van nieuwe methodes. Opgeven kan je hierrrr doen.