Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Indigo plaatst TikTok met Rijk Hofman en fans weten niet wat ze zien

Indigo deed begin dit jaar mee aan ‘De Bachelor’, waarin ze probeerde het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Dat heeft niet helemaal goed uitgepakt, maar dat betekent niet dat we niks meer van haar horen. Integendeel zelfs, Indigo gaat lekker op social media en heeft heel wat nieuwe vrienden erbij. Ook stond ze al snel in het vizier van Rijk Hofman, die regelmatig video’s postte over De Bachelor én Indigo zelf. De twee werden afgelopen zomer regelmatig samen gespot – just having fun. Indigo plaatste gisteren een TikTok-video met Rijk en fans worden helemaal gek: ‘Zijn ze dan toch een setje?!’

Rijk en Indigo

Als je de podcast ‘Broers’ luistert (door Rijk en Sam Hofman) dan weet je dat de twee heren houden van vrouwen en dat ze niet vies zijn van een beetje aandacht. Niks mis mee natuurlijk, dat hoort erbij als je jong bent. Aandacht hebben ze dan ook vaak in overvloed en daarom hebben ze het vrouwelijk schoon vaak voor het uitzoeken. De uitspraak ‘Vrijheid, blijheid’ is ze dan ook op het lijf geschreven.

Afgelopen juli leek het er even op dat de twee toch niet helemaal cool meer waren, vooral door een video die Indigo plaatste over een date van haar ‘die ‘m niet omhoog kon krijgen’. Een kleine sneer naar Rijk, zo dachten veel mensen.

@indixoord

Altijd hetzelfde

♬ original sound – Tik Toker

Toch lijkt het er op dat er helemaal niks aan de hand is, want de twee zijn weer samen gespot. Indigo gooit nog wat olie op het vuur door een TikTok met Rijk te plaatsen waarin de twee voor de camera dansen. Niks bijzonders te zien, behalve dat ze dus samen voor een camera staan. “Ik stem even update momentje in de podcast”, zo reageert een volger.

@indixoord

Wats deze

♬ original sound – EX7STENCE™

Allemaal luisteren naar de podcast dus volgende week!

Indigo uit ‘De Bachelor’ en Rijk Hofman zoenend gespot op bevrijdingsfestival