Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Indigo (De Bachelor) maakt bijzondere TikTok over een van haar ‘scharrels’

Ahhhhhh. Het leven van een realityster (ok茅, oud-deelnemer) is nooit saai. Helemaal als ze de drama zelf een beetje opzoeken. Laatst kregen we het verdrietige nieuws te horen dat Bachelor Thomas en Merel t贸ch uit elkaar zijn. Thomas voelde 鈥榤 toch niet zo en blijkbaar was de communicatie tussen de twee niet al te best. Dat bleek in elk geval achteraf, want Merel had nog hoop.

Indigo probeerde tijdens het programma ook het hart van Thomas te veroveren maar dat mocht ook niet zo zijn. Uiteindelijk was er toch nog een beetje hoop, want Rijk Hofman zag de knappe Indigo wel zitten. Dit maakte hij dan ook vaak duidelijk in zijn YouTube-video鈥檚. Nu is er een h贸贸贸贸贸p gebeurd en we moeten even bijpraten.

Rijk en Indigo

Na heel wat video鈥檚, Indigo-dansjes en comments van fans later zijn de twee dan ook 茅cht op date geweest. Of date.. ze hadden het in elk geval erg gezellig op Amsterdams Verbond. Daar zijn ook volop foto鈥檚 door fans gemaakt waarop het stel zoenend te zien is.

Als je de podcast 鈥楤roers鈥 luistert (door Rijk en Sam Hofman) dan weet je dat de twee heren houden van vrouwen en dat ze niet vies zijn van een beetje aandacht. Dat laatste krijgen ze dan ook in overvloed en daarom hebben ze het vrouwelijk schoon vaak voor het uitzoeken. Het blijkt zo te zijn dat Rijk op een FHM-feestje liever aandacht had van iemand anders en dat beviel Indigo uiteraard niet zo. Ook wilde Rijk in de podcast niet praten over Indigo 鈥 zelfs nadat broer Sam daar een aantal keer om vroeg.

Natuurlijk moeten ze lekker weten wat ze doen, maar toch gebeuren er een aantal gekke dingen. Zo postte Rijk gisteren een foto van hem en Indigo, om deze daarna snel te verwijderen. Yvonne Coldeweijer heeft de foto (uiteraard) nog wel.

Rijk en Indigo
Bron @lifeofyvonne

En Indigo plaatste zelf ook een eigenaardige TikTok.. grappig is 鈥榠e wel. Maar zou het om Rijk gaan?

@indixoord

Altijd hetzelfde

鈾 original sound 鈥 Mill$

Oordeel zelf. Gevalletje wraak?

Dramatische exit in De Bachelor: deze twee dames moeten de haci毛nda verlaten