Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat een verschil: zo ziet Ivo uit Temptation Island eruit met een korte coupe

Dat het uiterlijk van onze favoriete Temptation-vrienden een belangrijk ding is dat wisten we allang. Zo zijn de meesten niet vies van een spuitje hier of daar en de mannen staan het liefst de hele dag in de sportschool. Annebel gaat juist voor een make-under en laat haar lipfillers verwijderen. Wil je zien hoe dat eruit ziet? Bekijk ‘t hier. Ivo is niet zo’n sportfreak en staat juist bekend om zijn staartje. Vroeger was z’n haar een stuk korter en dat wil je echt even zien.

Ivo en Maris

Als je een trouwe volger bent van alle Tempa-afleveringen dan weet je dat Ivo inmiddels behoorlijk onder de indruk is van Esmé. Toch vindt hij het lastig om te zien dat zijn vriendin óók de connectie aangaat. Waarom doen Ivo en Maris eigenlijk mee aan dit programma? De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is. Moeilijk proces..

Het haar van Ivo

De meeste jongens die meedoen aan Temptation Island zijn niet vies van een kleurtje, lichaam vol tattoo’s en staan regelmatig in de gym. Ivo valt een beetje buiten de boot maar hij is wel goed in het aangaan van connecties. Of nou ja, één connectie #esme. Hij draagt zijn lange haar vaak in een staartje en menig kijker is dan ook benieuwd hoe kort haar hem zou staan. Nou, dat laten we je zien!

De website Lovereality plaatste een foto van Ivo met zijn korte coupe. Wat vind jij? Beter met lang haar of kort haar?

Eén spuitje hier en daar: Ex On The Beach- Imke is open over cosmetische ingrepen