Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 28 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes is weer single, zij en Afshin zijn na 8 maanden uit elkaar

Jaimie Vaes gaat in een korte tijd door twee break-ups heen. Nadat ze uit haar toxic relatie met Lil Kleine stapte, werd ze verliefd op haar beste vriend, Afshin Momadi. Maar ook achter deze relatie zet Jaimie een punt. Aan RTL Boulevard laat ze namelijk weten weer single te zijn.

Jaimie Vaes weer single

De geruchten dat het niet helemaal lekker ging tussen de twee gingen al een tijdje rond. Nu bevestigt Jaimie aan RTL Boulevard dat zij weer single is, de reden houdt zij liever voor zich. Jaimie en Afshin zijn eerst jaren lang goede vrienden geweest, maar na de break-up met Lil Kleine bloeit er toch iets op tussen de twee. Jaimie vond haar geluk terug bij Afshin, zo vertelde zij eerder dit jaar nog: “Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem.”

Weer een uithaal van Lil Kleine?

Het zal je ook vast niet zijn ontgaan dat Lil Kleine recent nog nieuwe muziek heeft uitgebracht. Met zijn nummer Herinnering was het wel duidelijk dat de rapper over zijn ex zong. Maar Lil Kleine bracht afgelopen vrijdag weer een nummer uit. Ook met het nummer Alleen (weer) lijkt hij uit te halen richting Jaimie. Zo zingt de rapper over: “Nu pomp je mijn collega maar je bent niet eens fan van hem. Ik zag je statement maar ik weet dat jij niet echt zo denkt. Thuis ben jij een klootzak maar dat boeit niet als je trending bent.” Ook zingt hij over dat een glimlach niks meer waard is en ‘dat je stiekem vol met haat zit.’

Jaimie zelf reageert hierop: “Ik weet niet wat pompen betekent en mijn ex-vriend was niet een collega. Dus ik betwijfel of het überhaupt over mij gaat. De zin over thuis de klootzak uithangen refereert eerder aan hemzelf denk ik.”

Monica Geuze en Kaj Gorgels vertellen over het nieuwe seizoen van Temptation Island: ‘Er zit dit jaar een secret koppel in’