Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Janice Blok laat voor het eerst van zich horen na de breuk Donny Roelvink

Twee weken geleden maakte Janice Blok en Donny Roelvink bekend dat ze uit elkaar waren. Op Instagram laat Janice weten dat ze ‘bizar veel’ berichten van haar volgers heeft ontvangen, en dat het oké met haar gaat.

“Ik ben oké”

Janice Blok liet van zich horen op Instagram, nadat veel volgers bezorgd waren. ‘Zo bizar veel berichtjes ontvangen van (vooral vrouwen) die nu in een moeilijke situatie zitten en veel bezorgde berichtjes over mij.. But I’m okay. Iedereen kent het gevoel. We’ve all been there, done that. Maar uiteindelijk komt het weer goed,’ schrijft ze op Instagram.

Zijn Donny Roelvink en Janice Blok nu echt uit elkaar?

Ze laat weten veel berichten van volgers te hebben ontvangen, die zich ook in een moeilijke situatie bevinden. Voor die volgers had ze ook een boodschap: ‘Vergeet alsjeblieft niet wie je en wat je waard bent. Geef het tijd en omring jezelf met mensen die jou lekker veel gezelligheid kunnen bieden en liefde kunnen geven.’

Janice Blok en Donny Roelvink uit elkaar

Er gingen langere tijd geruchten rond dat het stel uit elkaar waren, maar Janice liet toen nog in een spraakbericht aan @Fawrynotsawry weten dat ze zeker nog bij elkaar waren. In 2019 kreeg het koppel een relatie. Janice kennen we door haar deelname aan The X Factor en haar grappige video’s op Instagram. Het koppel heeft elkaar leren kennen via Instagram, doordat Janice Donny een DM stuurde.

Toch waren er geruchten dat het niet goed ging tussen de twee, en de reden hiervoor zou te maken hebben met Yolanthe Cabau. Hier werd Donny Roelvink mee gespot. Er gingen geruchten rond over een eventuele romance.

Twee weken geleden maakte het koppel officieel bekend dat ze uit elkaar zijn. Janice schreef toen in haar Instagram Story: ‘Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.’

Huh? Deze ‘Are You The One?’-deelnemer had al een relatie