Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer delen bijzonder verhaal over zwangerschap

De vriendinnen Jessie Jazz Vuijk en Rianne Meijer zijn inmiddels beide al een tijdje zwanger. In een video op TikTok laten ze weten dat het geen toeval is dat ze tegelijk zwanger zijn. Ze sloten een jaartje geleden namelijk een zwangerschapsdeal en dit pakte wel erg bijzonder uit.

Zwangerschapsdeal

In de video kunnen we zien hoe Jessie Jazz en Rianne het verhaal over hun zwangerschap delen en welke bijzondere wending dit verhaal kreeg. Het begon allemaal op de prachtige Italiaanse sprookjesbruiloft van Rianne en haar lover, Roy Atiya (30). “We sloten een deal”, vertelt Jessie Jazz over haar weddenschap met Rianne Meijer. “Laten we binnen een halfjaar zwanger worden.” De twee vriendinnen hielden elkaar vanaf dat moment op de hoogte van de uitslag van hun zwangerschapstesten, tot er iets opmerkelijks gebeurde.

@jessiejazzofficial

Our pregnancy journey… 🤍 @Rianne Meijer #jessiejazz #riannemeijer #pregnancyjourney

♬ origineel geluid – Jessie Jazz Vuijk

Tegelijkertijd zwanger

In de video vertelt Rianne dat ze in november, zes maanden later, gefacetimed werd door Jessie Jazz. ”Ze Facetimet me nooit, dus ik dacht: oké raar. Terwijl we aan het Facetimen waren zat ik op mijn bed met vijf zwangerschapstesten om mij heen. Ik had net een zwangerschapstest gedaan en was erachter gekomen dat ik zwanger was, vijftien minuten voordat ze mij belde”, deelt Rianne.

Ze vervolgt haar verhaal met dat de twee elkaar via Facetime aankeken. Op dat moment liet Jessie haar zwangerschapstest zien. Rianne deed hetzelfde en de vriendinnen kwamen erachter dat ze tegelijk zwanger waren. ”We hadden echt zoiets van: wat gebeurd er? Er zaten maar enkele dagen tussen”, deelt Rianne. De twee vriendinnen delen dat ze erg blij waren voor elkaar. Toch hebben de twee even later beide te maken met minder leuk nieuws.

Miskramen

In de video vertelt Rianne dat ze een week later een miskraam kreeg en huilend haar beste vriendin Jessie opbelde. Jessie vertelt: ”Ik was erg verdrietig, want dit was ons plan, wat is de boodschap hierachter, want het voelde echt alsof het zo had moeten zijn en toen kreeg ik een week later ook een miskraam.”

Goed nieuws voor Rianne Meijer en Jessie Jazz Vuijk

De vriendinnen vertellen dat ze vanaf dit moment weer in hetzelfde schuitje zaten. Toch kregen ze vier maanden later beter nieuws. Rianne werd weer geFacetimed door Jessie Jazz en zij vertelde dat ze opnieuw zwanger was. ”Op het moment dat je belde, was ik in Afrika, op dat moment wist ik het nog niet, maar ik was toen ook weer opnieuw zwanger”, vertelt Rianne. ”Twee à drie weken later kwam ik erachter dat ik zwanger was en belde ik Jessie.” Jessie Jazz is inmiddels twintig weken zwanger en Rianne veertien weken. ”Pregnant together anyways”, sluiten de vriendinnen de video mee af.

Gio en Jade geven update over woonsituatie: gaan ze dan toch weer samenwonen?