Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 5 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar

Gister maakte Jørney via haar Instagram Stories bekend dat ze niet meer samen is met Odim. Het koppel verwachtte samen een kind en nu, vijf weken voor Jørney is uitgerekend, zet zij een punt achter hun relatie.

Wat is er gebeurd?

Jørney en Odim zijn uit elkaar

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens Ex On The Beach, hier sloeg de vonk al snel over. Toen ze eenmaal thuis waren waren de twee super close en raakte Jørney zwanger. Maar nu is het koppel dus uit elkaar en dit komt omdat Odim alweer vreemd is gegaan.

Ja, weer.. Dit is niet de eerste keer dat Odim vreemd is gegaan. Hij blijkt eerder de fout in te zijn gegaan, tijdens een avond feesten met Sander en Keanu van Ex On The Beach seizoen 7 en Dennis van Ex On The Beach seizoen 6. Na het feestje, waar Jørney niks van af wist, zijn ze bij de ex van Dennis verder gaan feesten. Daar zou het toen mis zijn gegaan.

Opnieuw vreemdgegaan

Het koppel is hierdoor even uit elkaar geweest, maar later besloten Jørney en Odim hun relatie een nieuwe kans te geven. Helaas is het ook deze keer niet gelukt. Wat het deze keer wel extra pijnlijk maakt, is dat Jørney over vijf weken gaat bevallen. Jørney laat weten: “Voor alle mensen die vragen stellen waarom de foto’s van Odim en mij weg zijn: Hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons.”

Daarnaast vertelt ze: “Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over vijf weken. Het zou het fijn zijn als jullie mijn situatie respecteren en ons met rust laten.”

Het is weer tijd voor drama: de dreamdates op Temptation Island gaan van start