Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 20 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Julia Roberts binnenkort, na 20 jaar, eindelijk weer te zien in een romcom

Pretty Woman, Runaway Bride, My Best Friend’s Wedding, America’s Sweethearts en onze all time favorite: Notting Hill. Aan wie moet je dan denken? Julia Roberts natuurlijk. De prachtige vrouw die ons in vele romantische komedies heeft laten lachen en vaak ook laten huilen. Helaas hebben we Roberts al 20 jaar lang niet in een romantische komedie gezien. Gelukkig komt aan deze lange periode een einde, want binnenkort is ze weer te zien in een romcom.

Wij kunnen niet wachten.

Julia Roberts in een nieuwe romantische komedie

Net zoals jij vragen ook wij ons af hoe het kan dat Julia Roberts al zo’n 20 jaar geen romcom meer heeft gedaan. Als het aan ons ligt is een rol in elke romcom voor deze actrice weggelegd. In een interview met The New York Times vertelt Roberts waarom ze zo lang geen romantische komedie heeft gedaan: “Mensen gaan er vanwege de hoeveelheid tijd die eroverheen is gegaan vanuit dat ik geen romantische komedie wilde doen. Als ik iets had gelezen waarvan ik dacht dat het qua script het Notting Hill-niveau of qua humor het My Best Friend’s Wedding-niveau had, zou ik het hebben gedaan. Maar ze waren er niet totdat ik deze film maakte die Ol Parker schreef en regisseerde.” Hiermee doelt ze op de film Ticket to Paradise, waarin ze vanaf oktober te zien is.

Ticket to Paradise

De nieuwste romantische komedie waar Julia Roberts in gaat spelen, gaat over een gescheiden stel dat de handen ineen slaat en naar Bali afreist. Ze gaan naar Bali om hun dochter ervan te weerhouden dezelfde fout te maken die zij 25 jaar geleden naar alle waarschijnlijkheid maakten. Klinkt als een film die wij in ieder geval willen zien. In de film zien we naast Julia Roberts ook Kaitlyn Dever én George Clooney. Het feit dat George Clooney te zien is in de film, komt allemaal door Julia Roberts. Ze ging het contract namelijk op één voorwaarde aan, haar tegenspeler moest een van de meest gewilde Hollywoodsterren zijn: George Clooney dus.

Wij zijn benieuwd naar de trailer van de film en houden jullie op de hoogte!

YES! Deel 2 van F*ck de Liefde is volgende maand al te zien op Netflix