Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Baby in aantocht! Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zijn in verwachting

Héél leuk nieuws voor Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk, want de twee zijn in verwachting! Instagram deelden ze gister een prachtige video waar de liefde van af spatte én met een heel leuk einde.. beelden van de eerste echo.

Verdrietig nieuws

Afgelopen november onthulde het stel minder leuk nieuws, zij hebben namelijk een miskraam gehad. Zo deelde Jessie op haar Instagram: “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag.”

Ook Kaj blikte terug op deze lastige periode, tijdens opnames voor zijn podcast Geuze & Gorgels gaf hij aan dat ze niet van plan waren om hun kinderwens op te geven. “Ze is gezond en er is verder geen reden om aan te nemen dat ze niet zwanger kan raken of dat het vaker gaat gebeuren”, vertelde Kaj.

Baby in aantocht!

Gelukkig bleek Kaj gelijk te hebben en verwachten de twee nu een baby. De twee delen een té schattig filmpje op Instagram met de caption: “Onze liefde verzegeld met een groot wonder.” De video geeft ons een kijkje in de lovestory van de tortelduifjes. Zo delen zij beelden van het begin van hun relatie tot aan nu. Het eerste deel van de video zie je Kaj met een big smile zeggen: “We hebben verkering”, waarop Jessie antwoordt: “Ik heb Kaj Gorgels getemd!” Hoe cute?!

Ook worden er korte filmpjes van vakantie’s, feestjes en andere bijzondere momenten gedeeld. Op het einde van de video is een stralende Jessie te zien die de beelden van de eerste echo bekijkt. De video sluit af met de tekst: “There is so much love for you already.”

De naam van de kleine

Na de verdrietige miskraam bleven Kaj en Jessie vastbesloten over de naam van hun toekomstige kindje. “Deze hebben we al lang geleden bedacht. Ik vind die naam echt heel leuk”, vertede Kaj in zijn podcast met Monica Geuze. Ook deelt Kaj dat zijn voorgevoel zegt dat ze een meisje krijgen.

Goals! Dit hotel met walk-in zwembad is alles waar je ooit van hebt gedroomd