Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 1 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Keren Kate en Anthony terug in seizoen 3 van Bridgerton?

Bridgerton seizoen 2 staat sinds vorige week op Netflix en we kunnen met een gerust hart zeggen dat we redelijk obsessed zijn. Seizoen 1 draaide om Daphne en Simon en hun moeizame maar intense liefdesverhaal. Helaas zien we de knappe Simon niet terug in dit seizoen. Nu draait alles om Kate en Anthony.. keren zij wel terug?

*Spoiler alert!*

Bridgerton seizoen 2

De zussen Edwina en Kate Sharma (gespeeld door Charithra Chandran en Simone Ashley) staan ​​centraal in het tweede seizoen van Bridgerton, waarin een liefdesdriehoek ontstaat met Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Terwijl Anthony en Edwina op papier een perfecte match zijn, is het haar zus Kate waar hij maar aan blijft denken. Zij delen dan ook verlangende blikken en er is heel veel chemie. Desondanks gaat Anthony Bridgerton door met zijn huwelijk met Edwina, omdat hij denkt dat dit het juiste is om te doen. Dingen veranderen op hun trouwdag wanneer Edwina zich realiseert dat Anthony echt verliefd is op haar zus Kate. Ze besluit de boel bij het altaar af te blazen en uiteindelijk trouwen Kate en Anthony.

Bridgerton
Bron: Netflix

Seizoen 3

Gelukkig hoeft het liefdesverhaal daar niet te eindigen, want Simone Ashley maakt aan Deadline bekend dat we zowel Kate als Anthony terug gaan zien in seizoen 3 van Bridgerton. “We komen terug! Kate en Anthony zijn pas net begonnen. We hebben de geweldige Jess Brownell die de leiding neemt als seriemaker in seizoen 3. In seizoen 2 was er veel geduw en getrek tussen Kate en Anthony, er waren complicaties met de familie, en dan vinden ze elkaar tegen het einde. Ik denk dat alles nu pas begint. Ik zou Kate graag wat meer zien loskomen seizoen 3 en zien zwemmen in die cirkel van liefde. Dat verdienen ze het allebei denk ik.”

Wij zijn benieuwd hoe hun verhaal verder gaat en kijken nu al uit naar seizoen 3 van Bridgerton.

Dít detail heeft iedereen gemist in seizoen 2 van Bridgerton