Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Whuuuut: Videoland verwijdert alle afleveringen van Grey’s Anatomy

Slecht nieuws voor de fans van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy.. Videoland verwijdert namelijk alle afleveringen! De serie heeft drie maanden (?) op Videoland gestaan, maar ze worden dus nu weer weggehaald. Vanaf april, vandaag dus, zijn de afleveringen niet meer te zien.

Grey’s Anatomy

Wie kent de serie niet? Het Amerikaanse Grey’s Anatomy volgt de levens en loopbanen van chirurgisch stagiairs en assistent-chirurgen in het fictieve Grey Sloan Memorial Hospital en later het Seattle Grace Mercy West Hospital, die hun training naar chirurgen voltooien met hulp van mentors. Elke aflevering begint en eindigt met een voice-over van hoofdpersoon Meredith Grey die vertelt waar de aflevering over zal gaan, wat er gebeurd is, enzovoorts. Grey’s Anatomy staat vooral bekend om de bizarre seizoensfinales waarin het einde vaak nogal.. heftig is.

Waar kan je het dan nog wel kijken?

Gelukkig is er óók goed nieuws want de serie is nog te zien op Disney+! Daar kun je seizoen 1 tot en met 17 nog altijd bekijken. Het nieuwste seizoen (18) wordt momenteel nog uitgezonden dus dat kunnen we nog niet terugkijken.

Ook is er een 19e seizoen bevestigd! Naar verluid zal het seizoen in de zomer van 2023 in Amerika te zien zijn en wij moeten dus nog iets langer wachten.

Spin-off

Ook al bekend met Station 19? Dit is de spin-off van Grey’s Anatomy en de mannen in deze serie zijn wel héél erg hot. De brandweermannen én vrouwen van Station 19 maken heftige trauma’s mee op hun werk en raken verwikkeld in complexe liefdesverhoudingen. Centraal in de serie staat Grey Damon, de knapste brandweerman die je óóit op TV hebt gezien. Ben je benieuwd? Lees hier alles over deze serie.

Oeh la la! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix