Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Kopen Zonder Kijken-stel maakt veel los: ‘Hoogste gunfactor van iedereen’

Het programma Kopen Zonder Kijken weet elke week weer een bijzondere aflevering te maken, het proces van een huis kopen gaat natuurlijk ook niet zonder slag of stoot. Helemaal als je dus eigenlijk helemaal niet weet wat voor huis je gaat kopen. Natuurlijk geef je als deelnemer een aantal wensen op, maar dat blijkt bij Vanity en Santosh nog te veel.. een eengezinswoning gaat toch niet lukken met het budget wat ze hebben. Toch blijven ze wel positief en dat valt op bij kijkers.

Kopen Zonder Kijken-stel maakt veel los: ‘Hoogste gunfactor van iedereen’

Vanity en Santosh wonen in een flatje van 50 vierkante meter, mét twee kleine kindjes. Dat het hoog tijd is voor verandering dat is wel duidelijk als Martijn de slaapkamer van het stel in loopt, waar ook een hoogslaper staat voor de kids. Ze zoeken een eengezinswoning in en rondom Zoetermeer. Ze hebben 335.000 euro te besteden, maar makelaar Alex komt er al snel achter dat dat eigenlijk niet te doen is. Dat nieuws moet hij ook brengen aan de zeer hoopvolle Vanity en Santosh.. maar dat valt natuurlijk niet heel erg goed. Vooral Vanity heeft het er moeilijk mee en laat toch een klein traantje.

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde en hoe gaat het nu met oud-kandidaten?

Maar dan.. vindt Alex toch een huis voor het stel en heeft hij het hoogste bod. Het huis is dus gekocht! Kijkers gunnen het dit stel meer dan ooit en ze gaan dan ook massaal naar Twitter om digitaal de applaudisseren voor dit stel.

Veel liefde

Dat het stel blij is met het huis, dat is een understatement. Ze knuffelen er op los, Martijn krijgt zo’n drie knuffels als voordat ze het huis hebben gezien en aan het einde krijgen Roos en Martijn nóg meer knuffels. Mega lief. Ook doen ze nog even een dansje, Martijn wordt ook meegetrokken in de ‘woonkamerdans’ aan het einde.

Big sister advice: zo ga je om met onzekerheid tijdens de datingfase