Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Lifestyle 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Weet je niet wat je aan moet trekken? Met deze tips heb jij rust in je kledingkast

Je kent het wel: je wekker gaat en je drukt nog even een (of stiekem twee) keer op snooze. Heerlijk nog net iets langer blijven liggen, maar met het gevolg zijn we achteraf altijd wat minder blij. Haasten en een enorme outfit-crisis. Bezweet, zonder ontbijt en ontevreden over je outfit kom je aan op werk en dan is je dag pas net begonnen. Helaas betrappen we ons zelf hier steeds weer op, maar gelukkig hebben wij de perfecte lifehack gevonden. Zo heb je nooit meer last van outfit-stress.

Outfit-stress

Opstaan ‘s ochtends is sowieso niet ons favoriete moment van de dag, maar als er dan ook nog eens outfit-stress bij komt kijken, wordt het er allemaal niet beter op. We staan uren voor onze kast en eindigen negen van de tien keer met onze favoriete jeans en een basic top. Prima, maar niet bijzonder. Stiekem vergeten we ook af en toe een beetje wat er nu precies in onze kledingkast verstopt ligt. En welke leuke combinaties we allemaal kunnen maken als we wél overzicht zouden hebben.

Je kledingkast opnieuw inrichten

Als je kledingkast overvol ligt, heb je waarschijnlijk echt geen idee meer wat je wel en niet hebt. Voordat we de ultieme lifehack met jullie delen is het dan ook eerst tijd om een klein beetje op te ruimen. Haal je kast helemaal leeg en berg je (winter)kleding, die je dit seizoen niet draagt, tijdelijk ergens anders op. Zo heb je gelijk wat meer overzicht en kun je alle kleding die in je kast hangt ook daadwerkelijk aantrekken zonder dat het te warm of te koud is.

No more stress

Dan is het nu eindelijk tijd om de ultieme lifehack met jullie te delen. Op je iPhone kun je namelijk easy peasy een volledig overzicht van al je kledingitems maken. Door foto’s te maken van alle items die je hebt en dit op een leuke manier in een outfit te verwerken, kun je dit knippen en plakken in je notities. Zo kun je jouw outfits dus sorteren op verschillende gelegenheden en kun je ook al je bijpassende tassen, schoenen en accessoires in je notities zetten. Mocht je het nog niet begrijpen, watch and learn, want Luna Nieuwboer legt het je in een TikTok video tot in de puntjes uit.

@luna.nieuwboer

Dit is toch een life hack?! #voorjou #lifehack

♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Deze kledingitems zou je eigenlijk heel je leven lang moeten bewaren