Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 21 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

8x dingen die je gegarandeerd herkent als je de livestream van Big Brother volgt

We weten eigenlijk niet waarom, maar het is heerlijk om te gluren bij de buren. Laat Big Brother daar nou net hét ideale programma voor zijn. Dankzij de livestream kan je 24 uur meekijken met de bewoners. Oké, 24 uur iedere beweging volgen is misschien een beetje overdreven, maar geef maar toe dat je af en toe naar de stream kijkt.

En als je dat doet, herken je de volgende 8 dingen sowieso.

Livestream van Big Brother

Ons favoriete programma Big Brother is iedere avond op televisie te zien, maar voor wie wil weten wat de bewoners overdag uitsproken, kan de livestream op Videoland volgen. En dat is genieten, kunnen we je vertellen.

Dan zie je toch als eerste dat Theo besluit te vertrekken, wat Daniëlle met de token van plan is of hoe de drie nieuwe bewoners hun draai proberen te vinden. De volgende 8 herkenbare dingen herken je sowieso:

1. Het begint met verveling

Je verveelt je en besluit de livestream maar even aan te slingeren, want wat zouden ze aan het doen zijn? Voor je het weet ben je uuuuren verder.

2. Je beseft je ineens dat je al 2 uur naar Els in de hot tub zit te kijken

Dat Els fan is van de hot tub, is nothing new. Je betrapt jezelf er steeds vaker op dat je al 2 uur lang naar Els aan het kijken bent die ligt te vervellen in de hot tub.

3. Je wordt helemaal hyped als iemand anders ook de livestream kijkt

Als een vriend(in) of collega vertelt dat hij of zij ook de livestream van Big Brother kijkt, voel je je direct verbonden met elkaar. Zo werkt dat nou eenmaal.

4. Terwijl je kijkt vraag je je af waarom je kijkt

Eigenlijk is het best gek: je geniet ervan om te kijken naar mensen die helemaal niks zit te doen. Zij zitten pas in een lockdown. Sterker nog, zij hebben nóg minder te doen.

5. Je begint stopwoorden over te nemen

Je weet pas écht dat je te veel naar de livestream van Big Brother kijkt, als je stopwoorden van de bewoners over gaat nemen. Weet je wel.

6. Je begint te zien wie welk spelletje speelt

Dankzij de livestream leer je bewoners écht goed kennen. Je krijgt door waar ze overdag mee bezig zijn en wie welk psychologishc spelletje speelt.

7. Ondertiteling is niet overbodig

Hoewel je in de dagelijkse afleveringen alles kan volgen dankzij de ondertiteling, mist dat wel écht in de livestream. Vooral Nick is moeilijk te verstaan.

8. Mogen ze helemaal geen entertainment hebben?

Als je de livestream volgt, zie je de bewoners geregeld spelletjes spelen, maar ze lezen nooit een boek. Het lijkt erop alsof ze dat niet mee mochten nemen in het huis.

Benieuwd naar alle regels waar de kandidaten zich aan moeten houden? Wij zochten het voor je uit.