Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 8 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze koppels uit Love Island NL & BE zijn nog wél samen

In de afgelopen seizoenen van Love Island hebben we veel gelukkige en verliefde koppels voorbij zien komen. Maar hoe sterk waren deze relaties na terugkomst uit de villa? Lees snel welke koppels nog wél bij elkaar zijn.

Love Island NL & BE

In seizoen één van Love Island NL & BE leerde we kennis maken met de koppels Denzel & Aleksandra, Martin & Sebastiana, Stenn & Rowéna en Matthy & Kelly. Maar helaas zijn al deze koppels uit elkaar. Seizoen twee NL & BE bracht meer geluk met zich mee. In dit siezoen stonden Mert & Joan, Guiliano & Feline, Gianni & Eilish en Mathieüs en Jaimy in de finale.

Slechts één van deze koppels is nog bij elkaar, maar zij hebben de liefde zeker gevonden. De deelnemers kwamen destijds beiden op 22 jarige leeftijd de villa binnen als bombshells en herkoppelde al snel met elkaar. Dit gaat natuurlijk over niemand minder dan Gianni en Eilish! Inmiddels 2,5 jaar later is het stel toe aan de volgende stap in hun relatie. Namelijk: samenwonen!

De reüni van seizoen drie

In 2022 volgde een derde seizoen van de reality serie. Ook dit seizoen was weer spraakmakend. Buiten dat er in dit seizoen oude bekende terugkeerde in de villa is er ook een koppel die de finale niet haalde maar nogsteeds dolgelukkig met elkaar zijn. Wie het liefdes avondtuur helaas niet hebben overleefd zijn afgelopen winnaars Cas & Jotti. Ook de andere finalisten Mert & Sunita en Nathan & Imen zijn kort na het programma uit elkaar gegaan. Gelukkig zijn finalisten Fé en Lennert nog wel gek op elkaar.

Jules en Amandine hebben elkaar ook terug gevonden nadat Amandine vrijwillig de villa verliet omdat Jules na Casa Amor met een andere islander herkoppelde. Helaas voor Jules, want hij kreeg al gauw spijt van zijn keuze. Eenmaal terug in België heeft het even geduurd maar de twee gingen al gauw weer daten. Of ze nu uit de datingfase zijn is nog een groot raadsel, hoewel dit in de reünie van aankomende vrijdag 10 februari wel duidelijk zal worden. 

Ook Lio en Marvin haalden de finale net niet. Maar ook zij zijn nog steeds gek op elkaar en kregen kort na terugkomst uit de villa een relatie. Ook dit koppel zal aanwezig zijn bij de Love Island Valentine’s Reunion.

Nederlandse Love Island

Ook tijdens de Nederlandse Love Island seizoenen hebben we kennis gemaakt met veel leuke en verliefde koppels. Tijdens siezoen één stonden Nick & Alicia, Daniël & Floor, Ziggy & Victoria en Thijs en Lisa. Hoewel alle koppels tijdens hun deelnamen smoorverliefd waren, zijn zij eenmaal terug in Nederland in de loop der tijd allemaal uit elkaar gegaan. Wie elkaar wel helemaal hadden gevonden zijn Victoria en Lisa. Zij zijn zo goed bevriend geworden dat ze voor langere tijd samen hebben gewoond in Amsterdam.

Seizoen twee had gelukkig meer te bieden. Toen Donny & Rowena, Job & Esmee, Deniz & Loesje en Paulo & Nina in de finale stonden was het publiek enorm enthousiast toen Job & Esmee het programma wonnen. Maar de echte winners zijn Donny & Rowena. Dit koppel is namelijk als enige nog bij elkaar en het geluk spat ervanaf. Nog meer leuk nieuws, want ook dit Love Island koppel wil gaan samenwonen.

Quiz: zijn jullie meant to be of tóch niet? Met deze quiz kom je erachter hoe lang jij en je lover bij elkaar blijven