Demi Rutten
Demi Rutten Life 27 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Heftig: Love Island-Yasmin vertelt over auto ongeluk

Love Island is pas sinds deze week bezig, en we hebben alweer genoeg nieuwtjes voor jullie over de deelnemers. Eerder schreven we al over Ali, die vermoedelijk een vriendin thuis zou hebben, en nu vertelt Yasmin over een heel heftig auto ongeluk dat ze heeft gehad.

Ze was er zelfs bijna niet meer geweest…

Love Island-Yasmin vertelt over heftig auto ongeluk

Love Island draait natuurlijk om de liefde, maar soms krijgt het ook een serieuze kant. Yasmin vertelde in de aflevering van gisteren namelijk over het heftige auto ongeluk dat zij heeft gehad. Ze was er zelfs bijna niet meer geweest.

In een gesprek met de meiden uit de villa vertelt Yasmin dat zij enkele jaren geleden een auto ongeluk heeft gehad in Ibiza. ‘Met 80 kilometer per uur ben ik frontaal op een auto geklapt. En ik had eigenlijk geen schijn van kans’. Heftig!

Tweede kans

Yasmin zegt zelf dat ze een tweede kans heeft gekregen op het leven. ‘Binnen 20 minuten hebben ze mij uit die auto geknipt en naar een privé kliniek gebracht. Toen ik daar wakker werd wist ik niks meer. Mijn naam niet, mijn verjaardag niet, ik had gewoon zwaar geheugenverlies.’ Ook vertelt Yasmin dat heel haar lichaam open lag, waar ze nog veel littekens van heeft.

Carlyn wordt heel emotioneel van het verhaal van Yasmin, omdat zij haar beste vriendin verloren is aan een auto ongeluk. Na dit gesprek zegt Yasmin dan ook tegen de andere meiden: ‘leef, leef, leef! Geniet van elke dag. Gewoon doen, Enjoy everyday.’

Als dat geen mooie boodschap is, weten wij het ook niet meer. Geniet van elke dag. We schreven al eens eerder over Yasmin, omdat ze sprekend lijkt op een bekende actrice. Herkende jij haar?

Lees ook: Dít zijn de regels van Love Island waar de deelnemers zich aan moeten houden