Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoe zit dit?! Heeft Ali van Love Island óók een vriendin thuis?

Wie de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Love Island heeft gekeken, kan gegarandeerd niet wachten op de volgende. Dat heeft alles te maken met het voorstukje die we zagen. Eén van de deelnemers zou namelijk al een vriendin hebben in Nederland.

Komt dat ons even bekend voor. We praten je bij.

Heeft Ali een vriendin?!

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Love Island hebben we kennis kunnen maken met alle deelnemers (psst, vind hier hun Instagram-accounts). En hoewel Ali een rustig type lijkt, suggereert de teaser voor aflevering 2 iets heel anders..

Aan het einde van de eerste aflevering zien we namelijk dat de Islanders een krant krijgen (de Love Island Times) waar een schandaal in staat. Ali zou namelijk al een lief in Nederland hebben zitten. Remember Remco, waar dit ook het geval bleek te zijn?

Ha! Dus Remco uit Love Island is nu tóch samen met “het meisje”

Love Island Times

In de teaser van de volgende aflevering zien we dus dat de Islanders het nieuws krijgen via een krant, de Love Island Times. Iemand zou zich hebben gemeld bij de productie en hoewel dat bij Remco pas op het laatst het geval was, willen ze hem nu direct ermee confronteren.

In de teaser horen we dat degene beweert dat Ali haar ‘de ware’ heeft genoemd, vlak voor hij meedeed. We zien Yasmin direct verhaal halen (you go girl) en zullen nog even moeten wachten wanneer er meer bekend wordt gemaakt.

Casanova

Toen de deelnemers van Love Island bekend werden gemaakt konden we lezen dat Ali met zijn 23 jaar op zoek is naar wifey material. En hoewel hij een cocktailshaker is en je hem best een mysterieuze casanova kan noemen, lukt het de vrouwen tot nu toe niet om zijn aandacht vast te houden.

In zijn introductie laat-ie ook weten dat-ie op blonde vrouwen met mooie ogen valt. Zegt dat al iets over de dame die thuis vol verbazing naar de eerste aflevering keek? We’ll see.