Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe docu op Netflix ‘Lover Stalker Killer’ is weer te bizar voor woorden

Netflix is weer een nieuwe true crime docu rijker: ‘Lover, Stalker, Killer’. Wéér Amerikaans, wéér met misdaad. Geen idee wat er met Amerikanen is, maar het lijkt toch altijd de verkeerde kant op te gaan. De documentaire gaat over Dave Kroupa en zijn stalker.

Lover Stalker Killer

Het verhaal van Dave begint in 2012, als het huwelijk hem uiteenvalt. Dave reist zijn ex-vrouw achterna om dicht bij zijn kids te kunnen zijn. En nee – het gaat dit keer niet om de ex. Dave gaat weer daten en dan ontmoet hij Liz, waar hij een leuke klik mee heeft. Ze heeft veel dezelfde interesses en ze heeft zelf ook kids, dus dat schept een band. Ook zijn ze allebei eenzaam en genieten ze van elkaars gezelschap. Op een dag ontmoet Dave Cari Farver. Deze vrouw komt zijn autogarage binnenwandelen en hij merkt haar meteen op. Ze hebben het twee weken heel erg gezellig totdat de sfeer om slaat. Zij wil na twee weken al samenwonen, Dave vindt het allemaal wat snel gaan dus hij houdt de boot af. Dan draait Cari helemaal door en begint met dreigen via de sms. Niet alleen naar Dave maar ook naar zijn ex.

Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Dit gaat natuurlijk uiteindelijk helemaal fout en de boel escaleert. In het intro wordt er al gesproken van moord, misdaad en ga zo maar door. Wel blijkt de crime-scene heel raar te zijn zonder al te veel bewijs. Wat is er in hemelsnaam gaande?! We gaan niks spoilen, kijk zelf maar.

Kijkers op gaan al massaal naarom hun reactie te geven op deze bizarre film. Altijd fijn om te lezen of jij de enige bent met bepaalde gedachtes of niet. Netflix brengt wel vaker ongelofelijke series uit en deze stelt ook zeker niet teleur.

Who Killed Jill Dando? Moord op BBC-presentatrice uitgelicht in nieuwe docu