Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 23 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze mannen doen mee aan Are You The One? The Perfect Match!

Op 30 augustus werd bekendgemaakt dat een van de meest populaire datingprogramma’s van MTV ‘Are You The One’ naar Nederland komt. Kaj Gorgels is de presentator van het programma. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan op zoek naar de perfecte match en hopen naar huis te gaan met 200.000 euro, maar ook de ware liefde te vinden.

Deze tien vrijgezelle mannen doen mee aan ‘Are You The One?’ De Perfecte Match.

JB

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft.

Mark Engelen / Videoland

Ivo

De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatie techniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich op te frissen voor het weekend.

Mark Engelen / Videoland

Jamal

De zorgzame, sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen. De 27-jarige man is enorm ambitieus en ziet dat ook graag terug bij zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel het belangrijkste: dat ze net zo goed kan koken als hij.

Mark Engelen / Videoland

Jaap

De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Arrogantie vindt hij een echte afknapper.

Mark Engelen / Videoland

Nuri

De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wilt daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt.

Mark Engelen / Videoland

Maxim

De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van ‘huisje, boompje,beestje’. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Mark Engelen / Videoland

Joey

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten verovert. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Mark Engelen / Videoland

Boudewijn

Boudewijn krijgt vaak complimenten over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Mark Engelen / Videoland

Tycho

De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje. Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet te ijdel.

Mark Engelen / Videoland

Délano

De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one. Bij ‘Are You The One?’ hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in een vrouw.

Mark Engelen / Videoland

Vanaf 15 oktober is de Nederlandse versie van ‘Are You The One?’ The Perfect Match te zien op Videoland.

Temptation Island: dit drama tussen Bert en Delphine zagen we niet aankomen