Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Marc-Marie onthult echte reden podcast-breuk met Aaf

De breuk die niemand had zien aankomen: die van Marc-Marie Huijbreghts en Aaf Brandt-Corstius. De twee presenteerden samen de podcast ‘Marc-Marie En Aaf Vinden Iets’, maar die is sinds vorige week gestopt. Er gingen veel geruchten rond, zo zou het duo een enorme ruzie hebben gehad en daarna uit elkaar zijn gegaan. Marc-Marie doet de podcast nu met Isa Hoes, een goede vriendin van hem die hij ook al heel wat jaren kent. De podcast blijft hetzelfde en hij onthult in de eerste aflevering wat er echt gebeurd is.

Marc-Marie onthult echte reden podcast-breuk met Aaf

Het viel nogal rauw op ons dak, de bekendmaking van de breuk. Marc-Marie had niet verwacht dat het voor zó veel opschudding zou zorgen, vertelt hij in de eeste aflevering van Marc-Marie en Isa Vinden Iets. “Wij hadden dat natuurlijk helemaal verkeerd ingeschat”, omdat zij al weken bezig waren met de verandering. “Op een gegeven moment wou de één niet meer en toen wou de ander niet meer en toen wouden we allebei niet meer,” vertelt hij tegen nieuwe co-host Isa.

“Achteraf gezien hadden we het misschien anders kunnen doen, ik weet niet hoe we het beter hadden kunnen doen.” Ze vergelijken het een beetje met gescheiden ouders, de boodschap is altijd rot, hoe en wanneer je het ook brengt.

Veel juice, veel geroddel, veel geruzie?

Vorige week dacht Yvonne Coldeweijer te weten wat de precieze reden was van de breuk. Of precies.. ze wist te brengen dat de twee ruzie kregen terwijl Aaf bij Marc-Marie sliep, omdat haar man een affaire zou hebben gehad. Waarom de twee ruzie hadden is niet duidelijk en of het echt waar is weten we natuurlijk ook niet. Volgens Marc is er niks geks gebeurd, maar of je dat ook in de podcast zou bespreken als het gevoelig ligt..

Wij bellen met Francine Oomen over haar nieuwe ‘Hoe Overleef Ik’-boek: ‘Ik heb het voorgevoel dat het er niet één zal zijn’