Emma Toussain
Emma Toussain Reality 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Martha en Michael uit ‘Married At First Sight Australië’ nemen déze grote stap in hun relatie

Het blijft een bizar sociaal experiment: trouwen terwijl je iemand voor het eerst ziet. In Australië zijn er al acht seizoenen van Married at First Sight opgenomen en er zitten een aantal mooie succesverhalen tussen. Er zijn ook genoeg koppels die het experiment niet halen, maar Michael en Martha uit seizoen 6 zijn sterker dan ooit.

Ze hebben wel héél leuk nieuws.

Married At First Sight

Martha en Michael deden mee aan het experiment om de liefde te vinden en die hebben ze ook gevonden. Tijdens het programma leek het er af en toe op dat ze ‘te verschillend’ waren. Het werd al snel duidelijk dat Michael om sommige momenten ‘te lief’ was voor Martha. Zij is niet bang voor confrontatie en ook niet met haar huwelijkspartner. Uiteindelijk bleek dat zij gewoon ontzettend moest wennen aan iemand die oprecht lief voor haar. Tijdens de laatste ceremonie werd het heel even spannend maar kozen ze beiden voor elkaar.

Sydney versus Melbourne

Ook woonde Martha in Sydney en Michael in Melbourne dus er was grote angst dat de afstand zou zorgen voor een breuk. Gelukkig was de liefde veel sterker en is Michael na het programma naar Bondi in Sydney verhuisd om elke dag bij Martha te kunnen zijn.

Huwelijksaanzoek

Het huwelijk tijdens het programma Married At First Sight is niet ‘echt’, maar het koppel heeft gisteren bekend gemaakt dat Michael een huwelijksaanzoek heeft gedaan. De twee gaan dus officieel trouwen! Het bericht is te lezen op het Instagramkanaal van Martha. Ze schrijft erbij: ‘Mrs. B’

Ook post Michael een grappige video op zijn Instagramkanaal. Op deze video is te zien hoe Martha met de flits op haar telefoon naar haar ‘nieuwste aanwinst’ kijkt. Hij schrijft er bij: ‘I think she likes it’.

Lief!

Ben jij benieuwd hoe het gaat met de andere koppels uit dit liefdesexperiment? Je lees het hier.

Dit zijn de 10 beste steden om in te wonen voor je mentale en fysieke gezondheid