Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Zijn Maura Higgins en Giovanni Pernice uit Love Island uit elkaar?

Na vier maanden blijkt de relatie tussen Maura Higgins en Giovanni Pernice voorbij. Dit gerucht ging rond nadat beide alles van hun partner hadden verwijderd op Instagram. Beide hebben nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten.

Dit is wat we tot nu toe weten over de breuk.

De relatie van Maura Higgins en Giovanni Pernice

De Love Island-ster en de Strictly Come Dancing-pro begonnen eerder dit jaar met daten. Al snel waren er geruchten dat de twee gingen samenwonen, ondanks dat Maura en Giovanni pas vier maanden samen waren.

De eerste geruchten over de romance tussen de twee ontstonden in juni. Dit kwam doordat ze beide in hetzelfde hotel verbleven voor een mini-vakantie. In juli bevestigde het koppel hun relatie op Instagram door het delen van een foto van hun twee. Al snel deelde het verliefde koppel meer foto’s samen.

De breuk

De geruchten over de breuk zijn ontstaan nadat Maura Higgins bijna al haar foto’s met Giovanni had verwijderd. En zij was niet de enige. Giovanni zelf heeft ook al zijn foto’s met Maura verwijderd.

Een bron vertelt aan The Sun: “Voor nu is het voorbij. Maura is er helemaal kapot van, het lijkt erop dat de ‘Strictly Curse’ weer heeft toegeslagen. Vrienden hopen dat het goed komt. Maar tijd zal leren of ze hieruit komen, want Giovanni heeft het zo druk.”

Hello Magazine

“Hij concentreerde zich op Strictly, trainde zijn celeb-partner Rose 24/7, en ze zijn echt goede vrienden geworden. Hij heeft zelfs gebarentaal van Rose geleerd, waarmee hij op social media pronkt.”

Met de ‘Strictly Curse’ wordt er verwezen naar het idee dat Strictly Come Dancing relaties stuklopen wanneer de professionele dansers en beroemheden steeds meer tijd doorbrengen samen.

Zowel Maura Higgins als Giovanni Pernice hebben nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten. Is de relatie nog te redden?

Love Island-koppel Luke Trotman en Siannise Fudge reageren op de geruchten over hun breuk