Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Presentator Temptation Island USA kondigt seizoen 4 aan (nu al!)

Voor als je geen genoeg kunt krijgen van al het Temptation Island-nieuws: de Amerikaanse versie kondigde gisteren seizoen vier aan! Seizoen 3 verscheen afgelopen april op Videoland, dus dit nieuws komt sneller dan verwacht. De boodschap wordt door Mark Walberg aangekondigd in een video op het Instagramkanaal van het tv-programma.

YES!

Temptation Island USA ‘Love or Leave’

Het zijn de Amerikanen die begonnen met de Love or Leave-versie van het realityprogramma. Waar we in Nederland pas bij seizoen 2 zijn, zijn ze in Amerika al wat verder. Deze nieuwe variant richt zich een stuk minder op het verleiden en meer op het aangaan van een serieuze, diepe connectie met de vrijgezelle mannen en dames op het eiland.

OMG: datingshow Are You The One? krijgt een Nederlandse versie- en je kunt je nu opgeven

Hetzelfde format

Het idee is hetzelfde: de koppels gaan naar een eiland (in dit geval Hawaï) en worden van elkaar gescheiden. De mannen en vrouwen gaan brengen twee weken door in aparte villa’s, waar ze vergezeld worden door singles. Door middel van dates, feestjes en diepe gesprekken moeten de mannen en vrouwen er achter zien te komen of ze voor hun huidige relatie willen vechten, of ze een het eiland verlaten met een vrijgezelle man of vrouw van het eiland, of dat ze graag single blijven. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel negatieve gevoelens zoals verdriet, woede en onbegrip.

Toch ervaren veel kandidaten het als een mogelijkheid om persoonlijk te groeien, omdat ze erachter komen wat ze willen én nodig hebben in een relatie. Ook al besluiten de koppels aan het einde van Temptation Island USA uit elkaar te gaan, dan zijn ze wel gegroeid als persoon.

Zie de video met aankondiging van het nieuwe seizoen hieronder:

Mark Walberg

De presentator vertelt helaas nog niet wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Walberg staat bekend om zijn rustige uitstraling en handige adviezen. Vandaar dat veel kijkers hem ook graag terug zien in het Temptation Island USA. Benieuwd wat de presentator verdient? Dat lees je hier.

Let’s begin: de eerste 2 afleveringen van Temptation Island USA staan nu op Videoland