Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 13 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)

Megan van Temptation Island ziet er tegenwoordig heel anders uit dan in 2018. Naast een nieuwe baan (OnlyFans) en een nieuwe vriend, heeft de oud-deelneemster nu ook een nieuw kapsel. En daardoor ziet ze er heel anders uit dan eerder. Vanaf nu gaat Megan door het leven als blondine!

Temptation Island

In 2018 deed Megan samen met haar vriend Kevin mee aan Temptation Island, en dat verliep niet bepaald soepel. Beiden gingen de fout in met een van de verleiders, Megan met verleider Joshua en Kevin met verleidster Chloë. Toch bleven de twee na hun avontuur nog bij elkaar, maar al snel besloten ze toch uit elkaar te gaan. Megan liet toen al weten dat Kevin meerdere keren vreemd was gegaan en Kevin liet de tattoo op zijn bil direct bedekken. In de derde aflevering van Eating With My Ex, werd duidelijk dat de twee allebei gelukkig zijn met hun nieuwe partner.

Dít is de nieuwe vriend van Temptation-Megan (en het is niet Joshua)

Blond haar

Nu verrast Megan haar volgers met een hele nieuwe look! De brunette was klaar met haar bruine haar en ruilde haar lokken in voor een blonde coupe. Dit liet ze zien in een nieuwe Instagram-post, waarin ze in Dubai op een balkon poseerde in haar badpak. Online was iedereen enthousiast over haar nieuwe look. Reacties als “Prachtig!”, “Wow” en “Gorgeous” zijn volop te zien in de comment-section.