Audrey Garot
Audrey Garot Reality 12 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Krijgen Michella en Louisa uit EMIDJ een eigen realityprogramma?

Het programma Echte Meisjes in de Jungle is na bijna tien jaar weer terug op de buis & we love it. De eerste twee afleveringen hebben we al kunnen kijken op Videoland en daar is al een hele hoop gebeurd. Er is gevochten (maar dat was stiekem de schuld van presentator Valerio), er zijn rare uitspraken gedaan en noem maar op. Maar dat is nog niet alles, want er is ook een nieuw duo ontstaan, namelijk Michella en Louisa. En het lijkt er zelfs op dat zij binnenkort samen in een nieuw televisieprogramma zitten..

Time will tell.

Krijgen Michella en Louisa uit EMIDJ een eigen reality-programma?

Michella en Louisa kennen elkaar natuurlijk van het programma Echte Meisjes in de Jungle, waarin zij nu samen deelnemen. Al voordat het programma begon was Michella al enorm spraakmakend. Zij heeft natuurlijk al eens eerder meegedaan én kan (ook dit keer) niet goed overweg met de rest van de meiden. Maar met wie ze wel goed overweg kan, is Louisa. Ook zij is niet zo onschuldig, aangezien zij meteen in de tweede aflevering voor een vechtpartij heeft gezorgd met Ex on the Beach-deelneemster Esmee.

In Echte Meisjes in de Jungle zagen we natuurlijk al wel dat deze twee goed met elkaar konden opschieten, maar het lijkt er nu ook op dat Michella en Louisa gaan samenwerken! Louisa deelde namelijk een geheimzinnige post op haar Instagram. Daarbij zegt ze: “Geen Echte Meisjes, geen videoclip, maar wat dan wel?” Dat willen wij ook wel graag weten! Ook de hashtag ‘#newtvprogram’ maakt ons wel erg nieuwsgierig.

Pilot

Niet alleen Louisa deelde dit nieuws op social media, maar ook Michella kon niet achterblijven. Zij deelde hetvolgende op haar Instagram Stories: “Lach me kapot. Daar stonden we gister voor een pilot voor een nieuw programma. Louisa op naaldhakken en ik in joggingbroek”, schrijft de realityster. Oehhh, wij zijn héél benieuwd naar dit programma van Michella en Louisa!

Documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ vanaf 14 januari te zien bij Videoland