Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 18 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Uhm, wat?! Millie Bobby Brown hoopt dat de finale van Stranger Things een musical-aflevering wordt

Het is alweer een tijdje geleden dat het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix te zien was en wat was het weer een goed seizoen. Sinds de zomer zijn de schrijvers van Stranger Things alweer volop bezig met seizoen vijf. Helaas voor de fans is dat ook meteen het laatste seizoen van de populaire serie. Sad! Er zijn genoeg manieren waarop de serie zou kunnen eindigen en ook Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de serie, heeft hier een idee over.

En eerlijk gezegd weten we niet zo goed wat we hiervan moeten vinden…

Millie Bobby Brown hoopt dat laatste aflevering een musical-aflevering wordt

In gesprek met Total Film vertelt Millie dat ze het leuk zou vinden om de allerlaatste aflevering te schrijven. Wat ze dan zou doen? Ze vertelt dat ze er dan een musical aflevering van zou maken. “I’d love to be the writer! I’d make it more of a musical,” zegt de actrice grappend. “But, you know, they don’t entrust it in the hands of me, which they should. Trust me: I can do the finale to Stranger Things, and it would be great. I think it should be like It’s Always Sunny In Philadelphia. Did you ever see the musical episode? It needs to end like that — a musical episode.”

Hoewel het aan de ene kant best leuk klinkt, zijn we nog niet helemaal enthousiast door het idee van Millie. Zie je Eleven, Mike, Will en de rest natuurlijk al zingend de wereld redden? Nee, hé? Wij ook niet echt. Maar goed, Millie heeft lang over dit idee nagedacht. Veel van de castleden zijn namelijk op het podium begonnen en ook hebben sommigen een opkomende muziekcarrière. Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Joe Keery (Steve), Maya Hawke (Robin) en Finn Wolfhard (Mike) zijn op dit moment allemaal bezig om hun eigen muziek te maken. Oké, we geven het toe, een musical aflevering zou het dan toch wel echt afmaken.

Seizoen 5 van Stranger Things

Hoewel het toch leuk zou zijn om eens een andere kant te zien van de Stranger Things acteurs, zijn we sowieso tevreden met alles wat de makers bedenken. We hebben er de volste vertrouwen in dat zij er een mooi, laatste seizoen van maken. Toch hangt er voor onze favoriete personages veel op het spel in het vijfde seizoen. Millie Bobby Brown (Eleven) en Maya Hawke (Robin) hebben beide verteld dat ze hun personages in het laatste seizoen willen zien sterven. What?! Al maakt Millie er vooral een grapje van en weet ze niet zo goed wat ze wil dat er gebeurt met haar karakter Eleven.

Zo zegt de actrice: “I say things like [wanting Mike and Eleven to find happiness], but then I also said I want her to die. I really don’t know. And also, it’s not my choice. I say all these things really just under my breath, and then people take them and print them. And I’m like, no, no, no — I said that as a joke, that I wanted her to get married and work at a Target. That was a joke. But it’s maybe not a joke?” Hopelijk luisteren de schrijvers nu even niet naar Millie, want het zou veel leuker zijn om Eleven en Mike een leven te zien opbouwen, toch?!

Hoop jij dat de laatste aflevering van Stranger Things een musical aflevering wordt?

Volgens deze Stranger Things fan-theorie wordt dit de nieuwe schurk in seizoen 5