Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeps, foutje! TikTokkers ontdekken flinke montagefout in seizoen 3 van Emily in Paris

Het nieuwe seizoen van onze favoriete serie Emily in Paris is bijna twee weken geleden uitgekomen en wat hebben we genoten. Jij hebt waarschijnlijk, net zoals wij, de serie in één keer uitgekeken en hebt daarom niet alles in detail bekeken. Iemand op TikTok deed dat wel en ontdekte een flinke montagefout in de serie.

Hoe is ons dat niet opgevallen?!

TikTok ontdekt een flinke montagefout in Emily in Paris

We weten allemaal dat Emily in Paris soms een beetje onrealistisch kan zijn, maar dat vinden wij helemaal oké. Wij dromen al helemaal weg van de extraverte en kleurrijke looks van Emily en de anderen. En natuurlijk zwijmelen we weg als het gaat om de driehoeksverhouding van Emily, Gabriel en Alfie. Om die redenen vergeten wij nog wel eens dat het allemaal een klein beetje onrealistisch is, maar er is één scène waarin het wel heel duidelijk is. En dat kwam door een flinke montagefout.

Op TikTok deelt iemand de scène van Emily in Paris waarin de montagefout te zien is. Emily staat hier in een heel mooi pand en ze heeft uitzicht over de hele stad. In het begin zien we links van haar de bekende Eiffeltoren staan. Wauw! Maar al snel valt ons iets op. Rechts staat de Eiffeltoren ook. We kunnen dus wel concluderen dat Emily niet echt voor het bekendste bezienswaardigeid van Parijs stond, maar dat het erin gemonteerd is. Alleen dan wel dubbelop.. Whoops!

@myfantastictravels

emilyinparis’ non sense ! #fauxraccord #falseconnection #serie #netflix #film #emilyinparisseason3

♬ son original – MyFantasticTravels 🌎

Behind the scenes

Deze montagefout blijkt niet het enige te zijn wat niet zo realistisch is aan Emily in Paris. Lily Collins, die de hoofdrol van Emily speelt, postte namelijk een heerlijke video vól backstage content. Alleen in deze video lijkt het ook niet allemaal zo te zijn zoals we dachten.. De scènes op de stapjes blijken namelijk helemaal niet op stapjes gefilmd te zijn en het prachtige Parijse uitzicht blijkt één groot leugen te zijn. WHUT?!

YAY! Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix