Emma Toussain
Emma Toussain Life 7 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG! Nico onthult dít grote geheim tijdens het kampvuur op Temptation Island

Temptation Island Love or Leave seizoen 2 is in volle gang. Vorige week konden kijkers zien hoe het kampvuur werd onderbroken in de vorm van een cliffhanger. Deze week is het dan eindelijk zover: de grote onthulling van Nico aan zijn vriendin Donna.

Temptation Island: Nico en Donna

Nico en Donna doen mee eigen zeggen aan Temptation Island, omdat Donna erg onzeker is over zichzelf maar vooral over de relatie. Dit stoort Nico, omdat hij vindt dat hij die onzekerheid niet kan wegnemen. Hij hoopt door aan het programma mee te doen dat hij zichzelf kan bewijzen en dat Donna zekerder wordt.

Tijdens de dagen op in het resort blijken er al wat extra scheurtjes te ontstaan tussen de twee. Nico geeft ‘verkeerde’ beelden af, waardoor Donna zichzelf afsluit door uitspraken te doen als “Ik zal toch wel een beetje moeten gaan sporten nu ik weer op de markt ben”, waarmee ze impliceert dat ze weer single is.

Terug naar het kampvuur. In de aflevering die vanaf vandaag te zien is op Videoland krijgt Donna haar beelden te zien. Het laatste beeld blijkt een confessie te zijn. Donna schrikt (of voelt ze de bui al hangen?)

Nico’s statement

Nico begint zijn verhaal: “Lieve Donna, ik zal je uit alle eerlijkheid iets moeten opbiechten. Ik had dit al veel eerder moeten doen, maar ik was bang om je kwijt te raken. Er was een periode waarin ik heel erg twijfelde over onze relatie en in deze periode ben ik in de fout gegaan. Ik heb seks gehad met iemand anders”.

Hij gaat verder: “De reden waarom ik dit nu vertel, is omdat ik vind dat we beide moeten ontdekken waar het probleem zit in onze relatie en bij elkaar. Het spijt mij echt heel erg. Ik hoop met deze boodschap, dat je de connectie aangaat en je openstelt naar de persoon waar jij je het beste bij voelt en ook de antwoorden vindt die jij zoekt. Dan spreken we elkaar op het laatste kampvuur. Ik hou van je.”

OMG! Die zagen wij niet aankomen. Wij zijn benieuwd hoe het verder gaat aflopen tussen deze twee.

Omg: deze Temptation Island plottwist zagen we niet aankomen