Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 21 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van Special Forces te zien

Iedereen is nog aan het bijkomen van het vorige seizoen van Special Forces, maar tegelijkertijd is het nieuwe seizoen al in de aantocht. Videoland heeft gister namelijk bekend gemaakt vanaf wanneer we deze kunnen gaan bingewatchen en wij kunnen niet wachten!

Special Forces VIPS

Afgelopen seizoen van Special Forces was een VIPS-editie. Onder leiding van oud-Special Forces operators ondergingen bekende Nederlanders zware trainingen. We zagen hoe onder andere Sylivia Geersen, Kaj Gorgels, Ferry Doedens, Denzel Slager en Donny Roelvink de loodzware opdrachten deden. Hierbij haalde niet iedereen de eindstreep, dit was alleen voor Kaj, Donny en Mark weggelegd. Hen lukten het om hun grenzen te verleggen, maar ook zij kwamen zichzelf keihard tegen wanneer ze slechts een nummertje waren en niet meer bij hun naam werden genoemd. Hoewel dit seizoen afgelopen december pas eindigde, kondigde Videoland gister het nieuwe seizoen aan en deze krijgt een iets andere twist.

Seizoen drie

Het nieuwe seizoen is vanaf 15 april te zien op Videoland. Dit wordt niet zomaar een seizoen, want dit keer gaan onbekende en bekende Nederlanders de uitdaging aan. “Ben je nog niet bijgekomen van het laatste seizoen Special Forces VIPS? Hebben we geen boodschap aan! Seizoen 3 is er vanaf 15 april, of je nou klaar bent of niet! Het wordt een seizoen met bekende én onbekende Nederlanders…”, zet Videoland bij de post op Instagram.

Fans zijn enthousiast

Ben jij ook zo benieuwd wie we kunnen verwachten in seizoen drie van Special Forces? Fans raken er maar niet over uitgepraat. Zo reageert iemand onder het bericht op Instagram: ‘Here we go again! 💪🏻’ en ‘Yeah! 🔥🔥’, schrijft iemand anders.

Ga jij het nieuwe seizoen kijken?

Sylvia Geersen over deelname Special Forces VIPS: ‘Ik heb het onderschat’