Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwste seizoen van Love Island UK staat op Videoland en kijkers hebben nu al één favoriete Islander

Alweer het negende seizoen van Love Island UK is sinds vorige week op Videoland te zien. Elke dag verschijnt er een aflevering op de streamingdienst en als je nog niet bent begonnen kan je er nu al zes bekijken. Love Island UK is de meest populaire versie van het programma en heeft veel trouwe kijkers. Die zijn natuurlijk al begonnen met bingen en ze hebben allemaal één duidelijke favoriete islander.

Ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde.

Love Island UK

Het programma Love Island is al heel wat jaren een begrip in Engeland. Dit jaar is namelijk al het negende seizoen van de populaire serie verschenen. Het programma is niet alleen hilarisch om naar te kijken, maar is ook de geboorteplaats van onze favoriete Engelse influencers. Zo is niemand minder dan Molly-Mae, die een week geleden is bevallen van een dochter, bekend door deze realityserie.

Natuurlijk konden landen als Nederland, Australië en Amerika niet achterblijven, want ook zij kozen ervoor om Love Island in hun land te introduceren. Zo verscheen in 2019 het eerste seizoen van Love Island Nederland en deze werd gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze. Maar naast de zomer-versie van Love Island is Engeland nu met een tweede winter-versie van het programma gekomen.

Favoriete islander

Kijkers hunkeren namelijk ook in de winter naar die heerlijke realityserie die Love Island UK heet. Dat blijkt wel, want het programma wordt massaal gekeken. Natuurlijk hebben kijkers ook dit jaar weer hun mening over alles en iedereen klaarstaan en ze zijn het over één ding eens. Zara is hun absoluut favoriete islander.

Zo schrijft een kijker op Twitter: “Zara sitting there, with the wind blowing her hair looking at the chaos she created was beautiful 😂😂#loveisland.” Andere fans schrijven: “Nahh because Zara has the best one liners 😭 #LoveIsland” en “Zara is the best person on the show and no one can convince me otherwise #loveisland.”

Zara wordt door fans zelfs vergeleken met de fan-favoriet van Love Island UK seizoen 8: Ekin-Su.

Ben jij al begonnen met kijken?