Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 17 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Nikkie de Jager deelt meer beelden van haar droombruiloft

Op 6 september was het zover: Nikkie de Jager stapte in het huwelijksbootje met grote liefde Dylan. Na bijna drie jaar veloofd  te zijn brak de grote dag dan eindelijk aan. En hoe, want Nikkie heeft zich niet ingehouden. Het was een bruiloft vol pracht en praal (we hadden ook niets anders van haar verwacht), waarvan ze nu nog meer beelden deelt. En boy, dit is echt een setting en een dag om bij weg te dromen.

Mochten we ooit trouwen, dan laten we deze video van Nikkie zien aan onze weddingplanner ter inspiratie.

Nikkie de Jager is ein-de-lijk getrouwd met Dylan Drossaers

Vorige week maakte Nikkie (a.k.a. YouTube-sensatie NikkieTutorials) bekend dat ze het ja-woord heeft gezegd. Dat deed ze met een prachtige foto op Instagram, waar de liefde vanaf spatte. Het pasgetrouwde stel krijgt natuurlijk een hoop felicitaties onder hun Instagram post nadat ze bekendmaakte getrouwd te zijn. Zo reageert oud-molkandidaat Jeroen Kijk in de Vegte: “Gefeliciteerd lieverds!!” en zegt Holly Mae Brood: “Omg YESSSS”. Ook wij wensen Mr. & Mrs. Tutorials heel veel geluk en liefde samen!

Nikkie deelt meer beelden van haar droombruiloft en oh my god

In de video die Nikkie net deelde op Instagram zien we hoe ze richting het ‘altaar’ loopt in haar prachtige jurk. Gevolgd door de meest romantische beelden van de ceremonie. En kunnen we het hier even over hebben? Want hoe mooi is deze setting in de open lucht? En heb je ooit twee mensen gezien die liefdevoller naar elkaar kijken dan Nikkie en Dylan? Je ziet gewoon dat er ontzettend veel liefde is tussen het koppel, maar ook bij de mensen die aanwezig zijn op de bruiloft.

Jep, dit is oprecht de bruiloft van onze dromen.

De beelden in combinatie met deze muziek… uh, wij proberen het droog te houden.

OMG! Nikkie de Jager is te zien in het tweede seizoen van Euphoria