Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 24 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? NPO knoeit met uitzending van ‘Adele: One Night Only’

Gisteren was ‘Adele: One Night Only’ te zien op NPO 3. Hier gaf ze een exclusief optreden waarin ze haar grootste hits zong, maar ook een paar nieuwe nummers van haar album ’30’. Daarnaast werd ze ook geïnterviewd door niemand minder dan Oprah Winfrey. Bijna 80.000 mensen keken gisteravond naar de uitzending. Maar een oplettende kijker viel op dat de uitzending van NPO is versneld.

Huh?!

NPO geknoeid met de ‘Adele: One Night Only’ uitzending

Deze kijker deelde een video op Twitter waarin de twee versies van de uitzending van ‘Adele: One Night Only’ naast elkaar staan. Aan de ene kant is de uitzending uit Amerika te zien en aan De andere kant de uitzending door uitgezonden door NPO van. Als je de twee naast elkaar zet, is de versie van NPO duidelijk versneld.

‘Kunnen jullie dit uitleggen?’ vraagt de kijker aan NTR, de omroep die het interview met Adele uitzond. ‘Ik snap dat de show met vijf procent versnellen jullie vier minuten zendtijd kost, maar dit verschil is te groot… Zonde.’ vervolgt hij.

Ook Paul de Leeuw interviewt Adele

Adele en Paul de Leeuw gaan ver terug. De twee leerde elkaar voor het eerst kennen in Pauls programma Mooi! Weer de Leeuw. Ze kwam hier meerdere keren optreden en er ontstond een mooie vriendschap. Vijf jaar na deze uitzending werd Paul gevraagd om naar Londen te komen om Adele voor de Nederlandse tv te interviewen.

Nu na zes jaar keert Paul terug naar Londen om Adele te interviewen voor zijn nieuwe programma Busje Komt Zo Paul liet weten dat hij het wel spannend vond om haar weer te ontmoeten. ‘In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!’

De speciale uitzending van Busje Komt Zo is aanstaande donderdag 25 november te zien op NPO 1 om 21.30 uur.

Bij GTST keert een oude bekende voor even terug naar Meerdijk