Floor Schoemaker
Floor Schoemaker Celebrities 2 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Waarom bleef het zo lang stil op de social media-accounts van Yolanda Hadid? Ze geeft nu zelf antwoord

Na een maandenlange radiostilte op de socials van Yolanda Hadid laat ze eindelijk weer iets van zichzelf horen. Dit is waarom het voormalig topmodel en mommy van Gigi en Bella zo lang stil was en de reden is niet heel erg vrolijk.

“Nine months social media detox completed”

Via een instagram post laat Hadid weten dat ze worstelde met een depressie en een lyme-terugval. “De emotionele stress en rouw hadden invloed op mijn immuunsysteem” verteld Yolanda. Hadid is haar moeder drie jaar geleden verloren en verteld dat ze nog steeds met het verlies worstelt. Ook haar telefoonverslaving hielp niet mee, voegt ze toe: “Het is zo makkelijk om je te verliezen in andermans verhalen en te vergeten om die van jezelf te lezen en lief te hebben.”

Nieuwe tijd

Als nieuw jurylid van het programma Holland’s Next Top Model, vond ze het negen maanden zonder sociale media een prachtige reset. “Tijd om de gewoonte te doorbreken om mijn telefoon vijftig keer per dag te pakken. Leren te focussen op mezelf, op mijn gezondheidsreis en meer in het moment aanwezig te zijn. (…) Ik heb meer tijd om een boek te lezen, weer contact te maken met mensen, creatief te zijn en, het meest belangrijk: meer tijd met mijn familie.”

“I am excited to be back and see what you’ve all been up too.”

Yolanda Hadid (ja, moeder van!) wordt jurylid in nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model 2022