Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 okt 2021
Leestijd: 4 minuten

Hoe gaat het nu met oud Temptation Island-kandidaten?

Wij zitten helemaal in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dat het de laatste twee seizoenen een andere insteek heeft gekregen is wel duidelijk. Voor de huidige versie ging het echt nog om het verleiden van de koppels. De verleiders en verleidsters waren niet op zoek naar liefde, ook al kon er af en toe natuurlijk wel liefde opbloeien. Sommige seizoenen zijn duidelijk al een tijdje geleden, maar we zijn wel benieuwd hoe het gaat met de koppels uit 2016 én 2017?

Wat we nog wel weten: drama.

Oud Temptation Island-Kandidaten

In het oude format van Temptation Island ging het er vaak nóg heftiger aan toe, omdat kandidaten niet van tevoren afspraken zich open te stellen voor liefde. Vaak ging het om de relatie testen in verband met een vertrouwensbreuk. Dit zorgde er vaak voor dat de vrijgezellen konden inspelen op dit gebrek aan vertrouwen en ze de kandidaten in een relatie vaak toch nog om hun vinger konden winden.

Omdat Temptation Island alweer een aantal seizoenen teruggaat, is het makkelijk om te vergeten wie er ook alweer aan meededen. In 2016 kwam het programma na zeven jaar weer op de Nederlandse televisie. Ayse & Haroon, Kirsten & Regilio, Jolien & Luc en Louise & Marvin durfden het aan om zich op te geven en hun relatie te testen.

Ayse & Haroon

Haroon ging zichzelf bewijzen op Temptation Island. Toch bewees hij iets anders dan trouw aan zijn vriendin: juist zijn verdachte en geïrriteerde gedrag viel op. De Nederlander werd uiteindelijk zelfs vervroegd naar huis gestuurd, omdat hij zich agressief gedroeg. Zijn quote ‘Je hebt kijken en je hebt kijken-kijken’ werd enorm uitgelicht. Helaas was de relatie met Ayse gedoemd te mislukken.

Na zijn deelname aan het programma heeft hij nog een aantal relaties gehad met andere realitysterren zoals Ashley (bekend van Ex on the Beach). Na alle streken en andere relaties bleken Ayse en Haroon het toch weer gezellig te hebben met elkaar. De twee stonden vaak met elkaar op de foto en reageerden onder elkaars posts met hartjes.
Inmiddels zijn de twee verdwenen (wijselijk?) van social media dus een recente update zit er helaas niet in.

Temptation Island 2016

Kirsten & Regilio

Hét bewijs dat je ook na het programma een gelukkig leven kunt leiden samen: Kirsten en Regilio. Ze trouwden en in 2019 verwelkomden de twee zelfs hun tweede kindje: zoontje Javen. Het paar kreeg eerder al zoontje Genaï en zo vormen ze een echt gezinnetje.

Temptation Island 2016

Jolien & Luc

Jolien en Luc besloten bij het laatste kampvuur bij elkaar te blijven, maar helaas ging het thuis toch mis. Ze vielen terug in oude gewoontes en besloten de relatie te beëindigen. Luc heeft inmiddels al een tijdje een nieuwe vriendin. Jolien heeft na de opnames nog het bed gedeeld met mede-kandidaat Marvin. Wat?!

Temptation Island 2016

Louise & Marvin

Deze twee werden toentertijd vaak in de media besproken. Er werd beweerd dat ze geen echt koppel waren en meededen voor de bekendheid. Ook nam Marvin het niet erg nauw met de regels die ze hadden opgesteld.

De relatie van de twee heeft na het programma geen stand gehouden. Marvin heeft het na de opnames erg gezellig gehad met Jolien en Louise was al snel gelukkig met vriend Wouter. Of deze twee nog steeds een relatie hebben is onbekend.

Temptation island 2016

In het seizoen van Temptation Island 2017 ging pas écht los. Niels & Rosanna, Jolien & Herbert, Lisa & Merijn en Lize & Jefferson gingen de uitdaging aan en oh my, wát een drama.
Hoe gaat het met deze koppels?

Niels & Rosanna

Deze twee zijn vandaag de dag misschien nog wel het meest in het nieuws te vinden. Maar of dat positief is.. de twee zijn nog bij elkaar, maar weten regelmatig te shockeren met pikante foto’s en video’s. Ook hebben de twee, misschien niet heel verrassend, een OnlyFans-account.

Niels en Rosanna

Jolien & Herbert

Het leek er even op of Jolien en Herbert Temptation Island niet gingen overleven. De twee bedrogen elkaar maar besloten toch samen te blijven. Inmiddels zijn we al wat jaren verder en zijn Jolien en Herbert nog steeds een koppel. Ze hebben zelfs al twee kindjes!

Ze is er! Temptation-Jolien en Herbert verwelkomen tweede kindje

Lisa & Merijn

Deze twee overleefden Temptation duidelijk niet. Merijn bleek het wél heel erg gezellig te hebben met Pommeline en dit was ook te zien op de kampvuurbeelden. De twee gingen na het programma uit elkaar en Merijn en Pommeline bleken écht verliefd op elkaar te zijn en een setje te vormen. Toch heeft dit niet heel lang geduurd en kreeg Pommeline kort daarna een relatie met collega Fabrizio.

Met Lisa gaat het inmiddels weer goed. Ze moest erg wennen aan het mediawereldje en is in therapie geweest om met alle aandacht om te gaan.

Merijn, oftewel DJ Brooklyn, is dus niet meer samen met Pommeline. Tegenwoordig is hij druk bezig met muziek en draait hij in vooral in clubs en op festivals.

Lize & Jefferson

En dan het laatste koppel.. Lize en Jefferson. Wie dit seizoen goed heeft gevolgd, weet dat Lize al in aflevering 1 (of 2?) besloten had dat ‘Jeffy’ haar niet waard was.

Lize viel als een blok voor de knappe Ken en deze twee hebben het eiland dan ook verlaten als nieuw koppel. Ze hebben het na het programma nog eventjes volgehouden, maar uiteindelijk zijn ze toch uit elkaar gegaan.