Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 12 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De vader van Tony Junior is gespot met deze kandidaat van De Bachelor

Diva was het niet gelukt om tijdens De Bachelor het hart van Tony Junior te veroveren. Toch lijkt het er nu op dat ze wel de goedkeuring van zijn vader Tony Peroni kan krijgen. Op Instagram is namelijk te zien dat Tony en niemand minder dan Diva het gezellig hebben bij het concert van Snollebollekes in Arnhem.

‘De boel op zijn kop zetten’

Op het Instagram-account van Tony Peroni is een foto te zien van hem samen met Diva. De twee hebben het duidelijk naar hun zin. Bij de foto schrijft Tony: ‘Even met deze topper de boel op zijn kop gezet.’

Dat de twee samen zijn gespot betekent niet dat Diva en Tony aan het daten zijn. Tijdens de speciale reünie-aflevering liet Diva namelijk weten dat ze op iemand anders verliefd is geworden. Wie deze mystery-persoon is? Dat wilde ze niet verklappen, maar Diva maakte tijdens de reünie wel bekend dat ze helemaal in de wolken is.

De Bachelor reünie-aflevering

In de reünie-aflevering liepen de emoties hoog op. Hoewel de aflevering juist gezellig en luchtig begon, waren er snel tranen te zien bij de meiden. Vooral Oriana, die een 24-uursdate met de Bachelor doorbracht, had het moeilijk. Maar ook India, die net naast de laatste roos greep. Beiden hebben na hun bachelor-avontuur niks meer gehoord van Tony, waardoor ze verbaasd waren.

Winnares Julia en Tony Junior maakten bekend niet meer samen te zijn. “We hebben het vier, vijf weken heel leuk gehad. Daarna kwam ik op een punt dat ik in de war raakte. Ik wist even niet meer waar ik naar moest luisteren. En ik denk dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.” Julia had hier veel last van, ze was namelijk echt verliefd geworden op de Bachelor.

Er kwam veel drama bij het Bachelor-avontuur kijken, maar het is alweer tijd voor een nieuw seizoen van De Bachelor. Ben je benieuwd wie het stokje van Tony Junior overneemt? Je leest het hier:

Dít wordt de nieuwe Bachelor!