Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 12 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Terror Twin Sharon is bevallen van een dochtertje

Sharon Ipema, die je misschien beter kent als één van de Terror Twins, is bevallen van een dochtertje. Dit maakte haar zus Esmee bekend via haar Instagram stories. Dit deed ze doormiddel van een foto van de pasgeboren baby.

Terror Twins krijgen een nieuw lid in de familie

Esmee deelt bij de foto dat ze helemaal in de wolken is van haar nichtje. Bij haar stories schrijft ze: ‘Je bent nu al zo prachtig. Ik hou nu al ontzettend veel van jou klein prinsesje.’

@esmee_ipema / Instagram

De naam van het pasgeboren dochtertje van Sharon is nog niet bekend, maar die krijgen we vast snel te weten.

‘A Star Is Born’

Naast de bevalling van Sharon was Esmee ook in het nieuws afgelopen week. Esmee heeft namelijk een nieuwe vriend! Maar daarnaast waren de Terror Twins nog een keer in het nieuws deze week. De Terror Twins, bekend van Ex On The Beach: Double Dutch, doen samen met nog andere realitysterren namelijk mee aan de nieuwe realityserie ‘A Star Is Born’.

De realityserie volgt realitysterren die zwanger zijn. Nou is Esmee niet zwanger, maar we weten allemaal waar Sharon is, is Esmee ook. Sharon wordt tijdens haar zwangerschap gevolgd, maar Esmee is dus ook te zien. De tweelingzussen hebben nou eenmaal een hele hechte band en zijn dan ook betrokken in elkaars leven.

Ben je benieuwd naar de nieuwe realityserie en wie er nog meer meedoen? ‘A Star is Born’ is op 27 oktober te zien op Videoland en je leest het hier alles over:

‘A Star Is Born’: Deze zwangere realitysterren zijn binnenkort te zien op Videoland