Emma Toussain
Emma Toussain Mode 18 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Met deze iOS 16 functie maak je makkelijk een logboek voor outfits

You gotta love technology. Met de nieuwe iOS 16 updates voor iPhone gaat het vastleggen van je outfits nóg makkelijker. En dan bedoelen we niet de foto’s die je op Instagram gaat zetten, maar de foto’s die je maakt voordat je op vakantie gaat om de outfits die je mee gaat nemen op een rij te zetten. Dat maakt het inpakken en stylen een stuk makkelijker. Doe je dat nog niet? Dan moet je dit zien.

Outfit-sets vastleggen voor vakantie? Met deze iOS 16 funtie gaat dat nóg makkelijker

Of misschien niet alleen voor vakantie, ook voor als je een outfit moet pakken in de ochtend. Soms is het heel ingewikkeld om te bedenken wat je nu weer aan moet doen, dus dan is een logboek met outfits die in je eigen kast hangen heel erg handig. TikTokker @macaulay_flower heeft een hele handige tip voor ons. Hij maakt elke keer als hij een leuke outfit draagt een foto in de spiegel en dan opent hij de foto in zijn gallerij. Wat je daarna moet doen is je onderwerp in de foto ingedrukt houden, dus in dit geval jezelf mét de outfit gaan.

Dan knipt de iPhone dit onderwerp uit en kan je het plakken waar je het maar wil. In je Instagram Story bijvoorbeeld (leuke sticker!) maar ook in je notities. Dit kan je dan doen met meerdere outfits en tadaaaaa: je hebt een logboek van eigen outfits. Bekijk de TikTok met uitleg hier:

@macaulay_flower

Voice reveal?😂 I love this new ios 16 feature. Now I have an easy way to reference all of my fit checks👍🏼 #ios16 #fitcheck #mensfashion #bigboyfashion #ChewTheVibes #outfitinspo

♬ This Charming Man (2011 Remaster) – The Smiths

Wij gaan dit sowieso uitproberen, want hoe handig is dit?!

Thanks TikTok: deze 5 hacks voor je iPhone heb je nodig in je leven