Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 18 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn helemaal weg van de nieuwe Netflix-serie ‘Perfect Match’

Fan van Love Island? Als je antwoord ‘ja’ is, dan hebben we goed nieuws voor jou. Er is deze week namelijk een kersverse realityserie op Netflix verschenen die veel van deze geliefde show weg heeft. Deze nieuwe Netflix-serie heet ‘Perfect match’ en fans kunnen nu al geen genoeg meer krijgen van deze heerlijke dosis reality-tv.

“I’m sorry but the perfect match on Netflix has my jaw on the floor.”

‘Perfect match’

De Netflix-show brengt enkele sterren van de meest beroemdste Netflix-series (Love Is Blind, The Ultimatum en Too Hot To Handle) samen in een nieuw programma. In ‘Perfect match’ doen 10 mannen en vrouwen in een tropisch paradijs namelijk een poging om liefde te vinden.

Terwijl ze strijden om relaties te vormen, spelen de “compatible” koppels matchmaker. Zij kunnen koppels uit elkaar halen en ze op pad sturen met gloednieuwe singles die ze uitnodigen in de villa. Aan het einde wordt slechts één koppel gekroond tot de perfecte match. Maar de vraag is: zorgt dit voor betere matches of gewoon voor extra chaos?

‘Your Place or Mine’-kijkers ontdekken een grote fout in de tijdlijn van de Netflix-film

Reacties

Net zoals jij zijn er nog veel meer mensen die van een heerlijke reality dating-show houden. Toen ‘Perfect Match’ op Netflix verscheen begonnen mensen dan ook massaal met het bingen van de serie. Nu gaan fans allemaal naar Twitter om hun mening over deze hilarische serie te delen. Zo schrijft een fan: “Savannah heeft net Francesca opgegeten op die bank. Ze had de juiste MFn. 💀💀💀😂😂😂 The Perfect Match op Netflix is hilarisch.”

Andere fans schrijven: “Niets geeft me een beter gevoel in mijn single-zijn dan het kijken naar realityshows op Netflix. Perfecte match doet wonderen voor mijn gevoel van eigenwaarde”, “De perfecte match van Netflix wordt alleen maar rommeliger naarmate het seizoen vordert. Ik kan niet wachten op meer afleveringen 😂😂😂” en “ik ben al een tijdje niet geobsedeerd door een realityshow, maar perfecte match op netflix is 🤌🏻.”

Married at First Sight USA keert terug en is vanaf déze datum te zien