Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Married at First Sight USA keert terug en is vanaf déze datum te zien

Terwijl het Nederlandse seizoen van Married At First Sight nog in volle gang is, staat het zestiende seizoen van ‘Married At First Sight USA’ alweer voor de deur. De singles worden door experts met elkaar gematcht na een grondig onderzoek. De deelnemers zien elkaar voor het eerst bij het altaar op hun bruiloft. Na het jawoord en de daaropvolgende huwelijksreis start voor de pasgetrouwde stellen het alledaagse leven. Na zes weken huwelijk moeten ze een beslissing nemen: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden? Het programma is in meedere landen een grote hit, maar in Amerika blijven ze toch wel lekker dramatisch.

Married at first sight USA

Het is alweer het zestiende seizoen van MAFS USA, dat betekent dat er al heel veel koppels getrouwd (en ook weer gescheiden) zijn. Zou jij het aandurven? Deze stoere mensen in elk geval wel. Videoland zet binnenkort het nieuwe seizoen online, dus dan kunnen we zien hoe het deze kandidaten afgaat.

Nederlanders doen ‘t ook wel goed

In ons koude kikkerlandje trouwen mensen óók met onbekenden en dat gaat niet altijd even goed. Seizoen 8 is onlangs van start gegaan en mensen hebben heel wat te zeggen over de eerste aflevering van het seizoen.

Het zestiende seizoen van ‘Married At First Sight USA’ start vanaf 7 maart met een dubbele aflevering en is elke dinsdag te zien bij Videoland.

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave