Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Je kunt bij Pathé nu een privébioscoop voor jou en je lover huren (met hapjes!)

Naar de bioscoop gaan is leuk, maar er zitten ook andere mensen. Duhhhh – dat is het hele idee van een bios, maar wat nou als je iets meer privacy wil? Boutique bioscoop The(Any)Thing opent donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Hier geniet je van een luxe bioscoopervaring die je helemaal zelf kunt invullen.

Met wie ga jij?!

The(Any)Thing in Pathé

Oh-em-gee: dit is de eerste on-demand-bioscoop in een ter wereld. Hoe tof? Kies je eigen film in de vorm van de nieuwste nieuwste kaskraker of een tijdloze klassieker en bestel drankjes en snacks. Tickets zijn vanaf nu te koop via: The (Any)Thing – Pathé.

Meer dan 1.000 allernieuwste films en klassiekers

De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. Je kunt dus gaan voor een romantische date of een hele gezellige avond met je vrienden. De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie én je kan helemaal zelf kiezen welke film je wil zien.

Speciale gevarieerde foodkaart via de app

Deze privébioscoopervaring is te boeken vanaf slechts €49 voor een tweepersoonszaal en €99 voor de vijfpersoonszaal. Gasten genieten niet alleen van de luxueuze en intieme omgeving, ze kunnen ook koude en warme bites van een speciale gevarieerde foodkaart bestellen via de app en worden bediend in de zaal. Wil je weten wat er op die menukaart staat? Hier bekijk je het menu alvast.

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen